Neler Yeni

Yardım EN DÜŞÜK ve EN YÜKSEK İSLEMCI DURUMU % KAÇ OLMALİ

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Bazi videolarda en dusuk ve en yuksek islemci durumunu 100 de 100 gormustum teknobiyotik videosuydu sanirim. En stabil ayarlar bunlar mi diyorsun şimdi
Orada yazanların hiç bir önemi yoktur Max işlemci değerini %0 yapsanız bile bir şey değişmez çünkü 2008 yılları sonrası üretilen hemen her işlemciye boşta iken frekans düşürme ve elektrik tasarrufu sağlama teknolojileri eklenmiştir. Bunlar bugünün teknolojisinde step stepping ,turbo boost olarak adlandırılmaktadır. O değerlere takılmayın siz işlem yapmazken işlemciniz uykuya geçer. Siz işlem yaptığınızda işlemciniz iş tamamlanana kadar her bir çekirdeğini ve potansiyelini yavaş yavaş artırır. Tüm bu süreç salisenin 10 da 1 inde gerçekleşir.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Furkan Tekemen
Orada yazanların hiç bir önemi yoktur Max işlemci değerini %0 yapsanız bile bir şey değişmez çünkü 2008 yılları sonrası üretilen hemen her işlemciye boşta iken frekans düşürme ve elektrik tasarrufu sağlama teknolojileri eklenmiştir. Bunlar bugünün teknolojisinde step stepping ,turbo boost olarak adlandırılmaktadır. O değerlere takılmayın siz işlem yapmazken işlemciniz uykuya geçer. Siz işlem yaptığınızda işlemciniz iş tamamlanana kadar her bir çekirdeğini ve potansiyelini yavaş yavaş artırır. Tüm bu süreç salisenin 10 da 1 inde gerçekleşir.
Güzel açiklamasin hocam sagol. O zaman en dusum islemci durumunu 100 yapayim . Sen 20 demissin ama kararsiz kaldim. Senin dediginimi yapayım teknobiyotikdeki ayarı mi :D

afducy

80+
Hocam bence başlığınızda büyük harf kullanmayın.

afducy

80+
Ben 100 de gördüm 25 te. Sistemine göre çok değişen bir durum.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Güzel açiklamasin hocam sagol. O zaman en dusum islemci durumunu 100 yapayim . Sen 20 demissin ama kararsiz kaldim. Senin dediginimi yapayım teknobiyotikdeki ayarı mi :D
Hiç fark etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Hatay
Isınma sorunun yok ise o ayarları yapman gereksizdir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zafer Büyükyavuz
Sorumu yanliş anliyan 3.kişisin ? işlemci almak degil sorum demek istedigim hanı ek guç ayarlari varya windowsda bu ayarlarda islemci en dusuk ve en yuksek ozelligi var işte bunu kac yapmalıyım onu merak ediyorum
Dostum başlıkla sorduğun sorunun alakası yok.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
qweqweqweqwe.
Yanlış anlamışım.%20-%100 arası.

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
reis çok temiz anlatmış bende bilmiyordum bende bilgilendim teşekkür ederim

Top Bottom