80x30 siyah ağırlıklı mouse padler. Claws'ın kare versiyonunu denedim yüzeyi gayet yumuşak, sanki böyle havalandırmalı gibi. Fiyatına göre iyi bence, çok harcamam diyorsan bakılır.
Masaya sağlam şekilde tutunan yapısı sayesinde maksimum stabilite, kesintisiz kontrol ve üstün kullanım konforu sunar.
www.gaming.gen.tr
4mm kalınlığında, kolay temizlenebilir mikrofiber yüzeyi ve kaydırmaz kauçuk tabanı ile benzersiz bir deneyim sunar. Dikişli yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. GameRaider GEN XL Mouse Pad’…
www.gaming.gen.tr
Maalesef kendi önereceğim KlasseGear'da 80x30 yok, ama 70x30 da işini görürse bakabilirsin. Veya yeter diyorsan 90x40'da alınabilir. Kare mouse padlere geçmeden önce bunu kullanıyordum, şu an bu yazıyı yazdığım klavyenin sol kısmında halen duruyor. Yarısı kare mouse pad yarısı uzun mouse padde kısaca.
3 farklı boyut seçeneğiyle, hem oyun hem günlük kullanım için uygun Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır!
www.klassegear.com
Skatez, griptape vb. ürünleri de ürettirip ayrıca Amazon vb. de satıyorlar. Kendi sitelerinde kargo ücreti çıkarsa ve Prime üyeliğin varsa Amazon üzerinden de alabilirsin.
Pro serisi düz siyah modelleri artık 3 farklı boyutta!
www.amazon.com.tr
Bahsettiğin oyunlar için gayet yeterlidir. Benzer olarak genelde Porge ve XRades önerilir, iki markadan da mouse pad denedim ve paketlemeleri, yüzeyleri falan özensiz bir fason üretim diyebilirim. KlasseGear hakkında açıklaması bir tekstil firmasına ait, tabii bunu savunmak için yazmıyorum ürünleri Çinlilere de ürettirme ihtimalleri yüksek. Ama kalite tarafında yukarıdaki iki markadan daha iyi olduklarını söyleyebilirim.
Ek olarak Amazon üzerinde Black Deer diye daha uyguna bir firma var. Bazen kullanıcılar ucuz diye ona yönelebiliyor(örnek KlasseGear PRO almadan önce ben) onun yüzeyi bir garip, oyun için uygun olmadığı gibi temizlik vb. yapınca şişiyor. Yani kesinlikle uzak durun. Keza ₺200 ve altı mouse padlerde aşırı kötü plastik kokan leş ürünler, cilt sağlığına da zarar verme ihtimali olan neden yapıldığı belirsiz ürünler.
Son olarak aşırı kaliteli bir şey olsun, ayırdığım bütçeyi yakayım derseniz Kensei 90x40 şu mouse padlerine bakabilirsiniz. Ama siyah seçeneği yok. Kalınlıkları ise 5mm. Kalın olması iyi bir şey bu arada. Hepsiburada, Trendyol ve kendi sitelerinde de satıyorlar. Ama Amazon'da ₺100 kupon uygulanıyor. En uyguna oradan alınıyor kısaca.
Kensei Tanto 90x40 cm 5 mm Büyük Boy Gaming Oyuncu Mouse Pad XXL (Koji) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Denemedim ama bir de tasarımlı alırım diyorsanız ExVega var. Bunların da en azından lisanslı ürün sattıklarından malzemeden çok kısacaklarını düşünmüyorum. Fiyatlar konusunda yine harici siteleri araştırın.
Geniş yüzeyli, kaymaz tabanlı ve dayanıklı Exvega mousepad modelleriyle hassas ve konforlu bir oyun deneyimi yaşayın.
exvega.com