Neler Yeni

En fazla 2000 TL, uzun ömürlü, kablosuz mouse önerisi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe
2000
Her çeşit oyunu oynuyorum ama ağırlıklı CS 2 oynuyorum o yüzden sensörü ve gecikmesi çok iyi olmalı, kablosuz istiyorum (zaten mouse almamın temel sebebi bu), siyah olmalı, bir de elim biraz büyük ona uygun bir şey lazım. Glorius Model I elime tam oturuyor mesela. Teşekkürler

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Musa Topçu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Eymenarthur
Şimdi en iyisi bu mu 2000 liraya hocam? Skatez değiştirmeye falan gerek yok dimi? Birde iyzico kampanyaları dediğin hangi kampanyalar ben bilmiyorum da
odeme kısmından iyzico kartın ile odeme yapıyorsun yuzde 10 nu geri oduyor sana benim bildigim kadarıyla

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Şimdi en iyisi bu mu 2000 liraya hocam? Skatez değiştirmeye falan gerek yok dimi? Birde iyzico kampanyaları dediğin hangi kampanyalar ben bilmiyorum da
İyzico %10 gaming gen tr sitesine özel ve 300 TL ilk alışveriş iyzico kartla (uygulama içinden kampanyaya katılın) böylelikle 2k civarı oluyor. Konuyla alakalı Scyrox V6 veya V8 varken bunun alınmaz. Sensör ve mcusu çok üstün. 500 TL fark oluyor ama değer. Konudan bağımsız bende 2k ya kablosuz mouse arıyorum. Konuyu takip edeceğim.

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
odeme kısmından iyzico kartın ile odeme yapıyorsun yuzde 10 nu geri oduyor sana benim bildigim kadarıyla
Sadece %10 indirimle 2000 liraya düşmüyor ama :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyzico %10 gaming gen tr sitesine özel ve 300 TL ilk alışveriş (uygulama içinde) böylelikle 2k civarı oluyor. Konuyla alakalı Scyrox V6 veya V8 varken bunun alınmaz. Sensör ve mcusu çok üstün. 500 TL fark oluyor ama değer. Konudan bağımsız bende 2k ya kablosuz mouse arıyorum. Konuyu takip edeceğim.
Hocam zaten ne alacak olsam şu kadar farka daha iyisi var deniyor sonu gelmiyor bunun o yüzden kafaya koydum 2000'den fazlasını veremem ben. 2000 liralık mouse de yeter bana :) Yine de dediğin modellere bakarım

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Sadece %10 indirimle 2000 liraya düşmüyor ama :(

Hocam zaten ne alacak olsam şu kadar farka daha iyisi var deniyor sonu gelmiyor bunun o yüzden kafaya koydum 2000'den fazlasını veremem ben. 2000 liralık mouse de yeter bana :) Yine de dediğin modellere bakarım
Hocam bende şu an sizin yerinizdeyim. Hatta konu bile açtım ama kimse işin içinden çıkamadı bende dahil. Bir altta konum mevcut. 2k için öneriler
Furylevel Z1 (stok Haziran'da gelecek)

Rapoo VT9 Air (1500 TL civarı ama cashback falan 1350 olur. teknik özellikleri çok iyi, sadece mcusu realtek fazla bilinmiyor ama üst düzey mcu yani 3k fiyatındaki farelerde ki mcu ve forumda kullananlar memnun. Bende onu almayı düşünüyorum)

Mchose A5 ultra var o da VT9 Air ile aynı özellikler yine kampanya ile 1500 civarı oluyor. Sadece dış görünüşü farklı sanırsam. Ama o da çok bilinmeyen bir fare. Teknik olarak güzel ama yorum falan fazla yok. Forumlara bakmanız gerek.
Onun dışında son olarak alınacak ve paraya kıyılacak en iyi Scyrox V6 ve V8 var. 2.4k civarı oluyor ama güzeldir.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bende şu an sizin yerinizdeyim. Hatta konu bile açtım ama kimse işin içinden çıkamadı bende dahil. Bir altta konum mevcut. 2k için öneriler
Furylevel Z1 (stok Haziran'da gelecek)

Rapoo VT9 Air (1500 TL civarı ama cashback falan 1350 olur. teknik özellikleri çok iyi, sadece mcusu realtek fazla bilinmiyor ama üst düzey mcu yani 3k fiyatındaki farelerde ki mcu ve forumda kullananlar memnun. Bende onu almayı düşünüyorum)

Mchose A5 ultra var o da VT9 Air ile aynı özellikler yine kampanya ile 1500 civarı oluyor. Sadece dış görünüşü farklı sanırsam. Ama o da çok bilinmeyen bir fare. Teknik olarak güzel ama yorum falan fazla yok. Forumlara bakmanız gerek.
Onun dışında son olarak alınacak ve paraya kıyılacak en iyi Scyrox V6 ve V8 var. 2.4k civarı oluyor ama güzeldir.
Furylevel hakkında bazı çok kötü şeyler duydum o yüzden onu direkt eledim. VT9 Air ve Mchose A5 Ultra hiç güven vermiyor nedense ama bilemiyorum...

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Furylevel hakkında bazı çok kötü şeyler duydum o yüzden onu direkt eledim. VT9 Air ve Mchose A5 Ultra hiç güven vermiyor nedense ama bilemiyorum...
Paradoks oldu yani bende sizinle aynı durumdayım. Furylevel hakkında mcusu kötü veya takılma, donma sorunu için neredeyse forumun hepsini okudum. Ama inceleme yapan kişiler sorun yaşamadığını anlattı. (Video veya forum incelemelerine muhakkak bakın) Sadece bir kaç kişide takılma donma sorunu olduğunu söylemişler. O da her elektronik üründe olduğu gibi şans meselesi. İade veya garantiyle çözülebilir. Stok gelirse hem Türk yapımı olmasından (böylece garantide Türkiye'de oluyor, diğer mouseler yurtdışı), hem parasını hak etmesinden (iyzico 300 TL ile 1250 TL oluyor ulugames sitesinde) almayı düşünüyorum.
Dediğim gibi pişman olmayacağınız fareler arasında Scyrox mevcut. Ben biraz daha bekleyeceğim. Baktım olmadı bende Scyrox alırım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Paradoks oldu yani bende sizinle aynı durumdayım. Furylevel hakkında mcusu kötü veya takılma, donma sorunu için neredeyse forumun hepsini okudum. Ama inceleme yapan kişiler sorun yaşamadığını anlattı. (Video veya forum incelemelerine muhakkak bakın) Sadece bir kaç kişide takılma donma sorunu olduğunu söylemişler. O da her elektronik üründe olduğu gibi şans meselesi. İade veya garantiyle çözülebilir. Stok gelirse hem Türk yapımı olmasından (böylece garantide Türkiye'de oluyor, diğer mouseler yurtdışı), hem parasını hak etmesinden (iyzico 300 TL ile 1250 TL oluyor ulugames sitesinde) almayı düşünüyorum.
Dediğim gibi pişman olmayacağınız fareler arasında Scyrox mevcut. Ben biraz daha bekleyeceğim. Baktım olmadı bende Scyrox alırım.
Ben nedense şuan en çok MCHOSE L7 Pro modeline yakınım

traviss

80+
Uzun ömürlü ve güçlü.İlla kablosuz olmayacaksa G502 Hero.Ama kablosuz istiyorsanız belki Glorious Model O belki önerebilirim.Tek kötü yanı RGB açarsanız şarjı 3-6 saat gidiyor.Hiç ışık açmazsanız 3-4 gün rahat götürür(günde 4 saat kullanım).Bir de delikli oluşu bir tık kötü.

onun dışında gayet güzel mouse.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uzun ömürlü ve güçlü.İlla kablosuz olmayacaksa G502 Hero.Ama kablosuz istiyorsanız belki Glorious Model O belki önerebilirim.Tek kötü yanı RGB açarsanız şarjı 3-6 saat gidiyor.Hiç ışık açmazsanız 3-4 gün rahat götürür(günde 4 saat kullanım).Bir de delikli oluşu bir tık kötü.

onun dışında gayet güzel mouse.
Zaten şuan Glorius mouse kullanıyorum bir daha almam aldırtmam. Yazılımı aylarca açılmadı ne yaparsam yapayım düzelmedi yazılım. Format bile attım bilgisayara yine açılmadı uygulaması. Bir de 1 yıl olmadan ana gövde gıcırdamaya başladı.

https://www.teknobiyotik.com/cevre-...ro-26kdpi-rgb-oled-kablosuz-oyuncu-mouse.html bunu önerebilirim size inceleyip bakabilirsiniz baya sağlam bi mouse videosu var sadece teknobiyotikte satılıyor sanırım.
Alternatif mouseler 8000hz, bu 4000hz için bile ekstra dongle almak lazım diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,186
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom