Olabilir teşekkür ederimCorsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.633,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
niye kızalım ki alt tarafı bir asgari ücretKızmayın evet bütçe 3000 TL Asus rog theta yerine alacam çünkü çok aşırı büyük bir kulaklık ondan dolayı öneri istiyorum
Bir tane link atar mısınVallahi 300 sanıp ch321 önerecektim. O kadar fakiriz ki logitech g pro x üstü kulaklık önermedim kimseye. Trolüne Corsair virtuoso önerirdim o güzel gibi
Niye be KankaKızdım
Ava bunu alacaktım da inceleme videolarını izledim baya büyük yawAsus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Theta USB-C 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 37.498,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com