Neler Yeni

En fazla ne kadar maaş alabilirim

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
15 yaşındayım yazın çalışmak istiyorum garsonluk var aklımda veya otelde herhangi bir yerde çalışan varsa en fazla ne kadar para kazanabilirim aylık telefon alıcam tecrübem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışan birisi varsa bilgi verebilirmi

1905

80+ Silver
bahşiş alabileceğin bir yerde asgari ücret alırsın belki ama normal bi durumda 15 civarı alabilirsiniz bence. haftalık 4-5k almak iyidir.

Zzabuza

80+ Bronze
Telefon alacak parayı çıkarırsın merak etme. Verebileceğim tek garanti bu.

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahşiş alabileceğin bir yerde asgari ücret alırsın belki ama normal bi durumda 15 civarı alabilirsiniz bence. haftalık 4-5k almak iyidir.
Nerelerde alabilirim İstanbul'da oturuyorum da öneri varsa yazarsanız güzel olur

1905

80+ Silver
Nerelerde alabilirim İstanbul'da oturuyorum da öneri varsa yazarsanız güzel olur
turistik otellerde vs bahşiş daha fazla olur önceliğimi oralara verirdim. istanbulda yaşamıyorum mekan veremem ancak güzel bi şehirdesiniz daha fazlasını bile kazanabilirsiniz duruma göre. turistlerin olduğu yerlerde iş arayın derim.

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
turistik otellerde vs bahşiş daha fazla olur önceliğimi oralara verirdim. istanbulda yaşamıyorum mekan veremem ancak güzel bi şehirdesiniz daha fazlasını bile kazanabilirsiniz duruma göre. turistlerin olduğu yerlerde iş arayın derim.
Peki beni her otel alabilirmi çünkü otellerde genellikle 18 yaşındakiler falan çalışıyo ben ise 15 yaşındayım

1905

80+ Silver
Peki beni her otel alabilirmi çünkü otellerde genellikle 18 yaşındakiler falan çalışıyo ben ise 15 yaşındayım
hocam 18 altında olmanız dezavantaj ama imkansız değil yaz sezonunda deli gibi eleman aradıkları için bulabilirsiniz. en kötü garsonluk yaparsınız garsonlukta yaşa fazla takılmazlar.

batuqan5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
hocam 18 altında olmanız dezavantaj ama imkansız değil yaz sezonunda deli gibi eleman aradıkları için bulabilirsiniz. en kötü garsonluk yaparsınız garsonlukta yaşa fazla takılmazlar.
Peki teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
ayrıca iş görüşmesinde tahmini maaş beklentini sorarlarsa asgari ücret de belki asgari tutturursun biyerden belli olmaz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
ben 16 yaşındayım, yaz tatilinde sormadığım yer kalmadı en fazla gördüğüm mobilya terzisinde haftalık 1k idi kursa gittim bende

Top Bottom