En hafif Windows 8.1 sürümü

Ben şuan e5500 2gb ram ssd li sisteme win 10 single langauge kuruyorum yaklaşik 15 dk dir hazirlaniyor ekraninda bar dönüyör onceki asamalara bile zar zor girdi 1 2 dk surekli takiliyor ssd olmasina ragmen.
E5500 çok iyi bir işlemci olduğu için Windows 10 Home açılana kadar ben teravih namazını bitiriyordum. zaten denemekten bıktığım için çok uzun bir süre 10 Home kullanmıştım. @Mehmet Yılmaz işlemci yollayınca format attım, keşke atmasaymışım

hdd sentinal indir hdd in detaylarını güzelce çek foto at bize

Buradaki tüm işletim sistemlerine bakabilirsiniz.
Android X86 olanı yükleyeceğim. uzun yıllardır Bliss OS kurmak istiyordum ama kurulum da sürekli hata veriyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve gideceğim zaman atıcağım. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan geldi ekran 🙂
Şükür :D

Android TV dağıtımlarına da bakabilirsiniz. Oynatma listesinde yeni 3 tane video var.
Android TV bana pek iyi gelmedi. Normal Android olsa en azından oyun falan da kurarım. o değilde millet bunun emülatörünü yüklüyor, ben sistemin kendisini yüklüyorum. şu an biraz sorguladım bunu

fullprogramlarindir.net sitesine güvenmiyorum. Ghost Spectre sürümleri bile aşırı kasıyor, o yüzden deneme ihtiyacı duymadım.

1745607398228.png

1745607427211.png

Linux denemekten bıktım, hepsi aşırı yavaş çalışıyor. Geçen Windows 8.1 Industry Pro kurmuştum fakat disk kullanımı %100'den aşağıya 1 sayı bile düşmedi, sistemi kullanamadan Windows XP'ye düşürdüm. Single Language bile kasıyor o yüzden modlanış 8.1 sürümüde olur.

işlemci: Pentium E5500 ve Q8200
RAM: 3 GB
Hard Disk
8.1 yada win 11 ltsc kuracaksın

Geri