Neler Yeni

En hafif Windows 8.1 sürümü

Donanımında arıza var.
sfc /scannow
chkdsk /f /i /x /r yap saatlerin gidecek ama belki düzelir. (geceden yap.)
Bunlar bitince ilk iş sysmain (akıllı getirme indekslemeyi) kapat.
Sonra wise register programını indir ve disk kısmındaki tüm optimizasyonları seç.
Herşeyi kurup yerleştirdikten sonra HDD için defrag (disk birleştirici) şarttır.
Çünkü rastgele okuma (1mb-5mb hız/sn) yerine sıralı okuma (60-100mb/sn) yapar.
Seni ne yazık ki XP kurtarır. OneCore ile ilerlersen firefox vb tarayıcı ile kullanırsın. Legacy Update ile de gereken eski güncellemeleri alırsın.

Donanımında arıza var.
sfc /scannow
chkdsk /f /i /x /r yap saatlerin gidecek ama belki düzelir. (geceden yap.)
Bunlar bitince ilk iş sysmain (akıllı getirme indekslemeyi) kapat.
Sonra wise register programını indir ve disk kısmındaki tüm optimizasyonları seç.
Herşeyi kurup yerleştirdikten sonra HDD için defrag (disk birleştirici) şarttır.
Çünkü rastgele okuma (1mb-5mb hız/sn) yerine sıralı okuma (60-100mb/sn) yapar.
Seni ne yazık ki XP kurtarır. OneCore ile ilerlersen firefox vb tarayıcı ile kullanırsın. Legacy Update ile de gereken eski güncellemeleri alırsın.
O dediğini yapmıştım önceden, bir faydası yoktu. Sinirden NTLite ile düzenlediğim Windows 7 Starter kurdum o bile Supermium'u 1 dakika da açabildi

O dediğini yapmıştım önceden, bir faydası yoktu. Sinirden NTLite ile düzenlediğim Windows 7 Starter kurdum o bile Supermium'u 1 dakika da açabildi
Defrag yap. Kötü sektörlerini atlayıp düzeltmek zorunda. O da düzeltmiyorsa yeni harddisk edin.

Dostum forumda bir konu açıp , para toplayıp sana daha hızlı çalışan bir sistem toplayalım olmazmı :unsure:

Defrag yap. Kötü sektörlerini atlayıp düzeltmek zorunda. O da düzeltmiyorsa yeni harddisk edin.
Sentinel'da var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum forumda bir konu açıp , para toplayıp sana daha hızlı çalışan bir sistem toplayalım olmazmı :unsure:
DA Forum kuralları 15. Madde

ab67616d0000b2739837df8ba10532914cfbea18.jpeg

Geri