En Hızlı Kargo Hangisi

Furkanspy

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.

Hepsijet'e verebilme imkanın varsa orayı tercih edebilirsin. Akşam saat 21:00'e kadar dağıtım yapıyorlar.

Hepsijet'e verebilme imkanın varsa orayı tercih edebilirsin. Akşam saat 21:00'e kadar dağıtım yapıyorlar.
chat gpt ye sordum ups express diyor ben daha önce hiçbirini kullanmadım bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor

chat gpt ye sordum ups express diyor ben daha önce hiçbirini kullanmadım bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor

Olağanüstü haller ve aşırı yoğunluk dışında çarşamba günü verdiğin kargoyu cumaya sarkıtacak bir şirket yok. Aras kargo dışında birine ver. UPS de olur.

Bence Sürat ve PTT hariç tercihini yapmanı öneririm. Tabi ki konumuna göre de kargo firmaların gönderim süreleri değişebilir.
UPS kargo olabilir . Aras Kargo da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri