aynı ders içinse çapraz okuma yaparak.Ezberlemem gereken 6-7 sayfa dolu dolu ders notu var. Bu notları 2 gün sonraki sınava kadar ezberlemem gerek, siz nasıl ezber yapıyorsunuz? Nasıl ezber yapabilirim, kullandığınız bir yöntem varsa söyler misiniz?
Aynı dersin, toplam 8 sayfa notu var.aynı ders içinse çapraz okuma yaparak.
hocam not derken nasıl bir not diyorsun anlayamıyorum. Kitap içinde farklı farklı notlarsa çapraz okuma yap , yoksa a4 el notuysa tekrar tekrar okuyarak ezberleyeceksin başka çaresi yok.Aynı dersin, toplam 8 sayfa notu var.
Kitap notu değil, a4 notu. Not şunun gibi, kendi içerisinde parçalara ayrılmış bir not. Bir dönem var ve o dönemin kişileri var, o kişilerinde yaptığı işler var notta.hocam not derken nasıl bir not diyorsun anlayamıyorum. Kitap içinde farklı farklı notlarsa çapraz okuma yap , yoksa a4 el notuysa tekrar tekrar okuyarak ezberleyeceksin başka çaresi yok.
tekrar tekrar okuyarak ezberle , benim bildiğim başka yol yokKitap notu değil, a4 notu. Not şunun gibi, kendi içerisinde parçalara ayrılmış bir not. Bir dönem var ve o dönemin kişileri var, o kişilerinde yaptığı işler var notta.
Örnek
A DÖNEMİ
B KİŞİSİ - Şunu yapmıştır
C KİŞİSİ - şunu yapmıştır
D KİŞİSİ - şunu yapmıştır gibi gibi böyle ilerliyor.