tunazadeeq
80+ Bronze
En iyi, problemsiz 144hz monitör önerisi var mı?
monitörler hakkında hiç bilgim yok, 144hz adam gibi bi monitöre kaç para verilirse o kadar bütçem varbütçe nedir
monitörler hakkında hiç bilgim yok, 144hz adam gibi bi monitöre kaç para verilirse o kadar bütçem var
bende 0 bilgi hocam, üstte yazdıklarınızı kapsayan bir monitör var mı?144hz 1080p istiyorsunuz diye düşünüyorum.. böyle bir monitör alayım dedin mi en ucuzu 4binden başlar zaten ama 10bine kadar yolu var.. şunlara dikkat ederseniz zaten 4bine en ucuzlardan bierini almazsınız ama 144hz olsun da amaan pek önemli değil derseniz alın geçin.
1. Rapid, fast vs gibi kandırmaca değil gerçek IPS panel olacak
2. ekran parlaklığıı 250değil 350 400 nit olacak
3. sadece adaptivesync değil donanımsal destekle gsync de destekleyecek
4. güzel bir pivot ayağa sahip olacak ki boyun ağrısı yapmasın diye altına kitap vs koymak zorunda kalmayıp indir kaldır döndür vs yapabilmek için
bunlar olunca zaten 7 8k dan başlıyo fiyatlar.
Yükseklik ayarı yok sanırım bu monitor bi ise yaramaz öyleyse ,GIGABYTE G24F-2 daha iyi bir monitor 1MS gtg olmasa da renk ve yükseklik ayarı konusunda daha iyibunu alın geçin 180hz ips 4300tlMSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com
Dediklerinin bir kısmına katılıyorum fakat 4. Maddede hatan var pivot farklı hareket açısı. Senin kast ettiğin şeye asansör denir ve evet asansör olmayan monitör benim gözümde alınmaz.144hz 1080p istiyorsunuz diye düşünüyorum.. böyle bir monitör alayım dedin mi en ucuzu 4binden başlar zaten ama 10bine kadar yolu var.. şunlara dikkat ederseniz zaten 4bine en ucuzlardan bierini almazsınız ama 144hz olsun da amaan pek önemli değil derseniz alın geçin.
1. Rapid, fast vs gibi kandırmaca değil gerçek IPS panel olacak
2. ekran parlaklığıı 250değil 350 400 nit olacak
3. sadece adaptivesync değil donanımsal destekle gsync de destekleyecek
4. güzel bir pivot ayağa sahip olacak ki boyun ağrısı yapmasın diye altına kitap vs koymak zorunda kalmayıp indir kaldır döndür vs yapabilmek için
bunlar olunca zaten 7 8k dan başlıyo fiyatlar.
Ben msi monitörü tavsiye ettiğimde gigabyte g24f2 6400tl idi. Şuan fiyatı 5k alınır mı? size kalmış. Pivottan bahsediyorsun sanırım. bide pivot ayarı olmuyan monitörü neye dayanarak bi işe yaramaz diyorsun?Yükseklik ayarı yok sanırım bu monitor bi ise yaramaz öyleyse ,GIGABYTE G24F-2 daha iyi bir monitor 1MS gtg olmasa da renk ve yükseklik ayarı konusunda daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum asansör ve pivot farklı şeyler öncelikle bunu biliyor musun? Biliyorsan devam ediyoruz. Dedim ki asansör olmayan monitör benim gözümde alınmaz. Sebebi ise benzer özellikteki monitörlerin fiyatlarının benzer olması ve asansörün çok kullanışlı olması. Sen kambur kalmayı tercih edersin herhalde asansörsüz alıp. Pivot olmayan monitör benim gözümde alınmaz demedim. Asansör olmayan monitör alınmaz.Ben msi monitörü tavsiye ettiğimde gigabyte g24f2 6400tl idi. Şuan fiyatı 5k alınır mı? size kalmış. Pivottan bahsediyorsun sanırım. bide pivot ayarı olmuyan monitörü neye dayanarak bi işe yaramaz diyorsun?
Samsung odysey 165 hz 27 inç su an 4kEn iyi, problemsiz 144hz monitör önerisi var mı?
Dostum asansör dediğin olay monitörü aşağı yukarı bükme değilmi? Zaten o özellik her monitörde var. Attığım msi monitörde de var. Monitörü aşağı yukarı sağa sola hareket ettirmeye pivot deniliyor.Dostum asansör ve pivot farklı şeyler öncelikle bunu biliyor musun? Biliyorsan devam ediyoruz. Dedim ki asansör olmayan monitör benim gözümde alınmaz. Sebebi ise benzer özellikteki monitörlerin fiyatlarının benzer olması ve asansörün çok kullanışlı olması. Sen kambur kalmayı tercih edersin herhalde asansörsüz alıp. Pivot olmayan monitör benim gözümde alınmaz demedim. Asansör olmayan monitör alınmaz.
Dostum pivottan haberin yok benim mesajım yok diye bakma ben eskiden beri buralardaydım.hesap gitti.Dostum asansör dediğin olay monitörü aşağı yukarı bükme değilmi? Zaten o özellik her monitörde var. Attığım msi monitörde de var. Monitörü aşağı yukarı sağa sola hareket ettirmeye pivot deniliyor.
Ne boş yaptın be. Pivot diye tarif ettiğimiz monitörler tüm ayarları kapsıyor ondan öyle diyoruz. Hangi FP monitörde sadece asansör ayarı varki? Sanki o zaman uygun fiyatlı pivot monitör varda ben tavsiye etmemişimGigabytr g24f-2 gayet güzel monitör sadece ölü piksel olabiliyor değişim yapılır zor degil.
Dostum pivottan haberin yok benim mesajım yok diye bakma ben eskiden beri buralardaydım.hesap gitti.
Pivot dediğin olay dikey şekilde döndürmedir dikey şekilde. Sağa sola döndürme denmez swivel denir onların isimleri var rasgete sallıyosun senin yukarı aşağı her monitorde dediğin olay ne pivot ne asansör ne de swivel. O dediğin şeye tilt denir o da bi işe yaramıyor. Swivel olsun olmasın önemli değil, pivot olsun olmasın önemli değil fakat asansör yani yükseklik ayari olmayan monitör tekrar söylüyorum benim gözumde bir ise yaramaz. Ekstra maliyet edip monitör kolu alacaksan ayrı. Sen daha bu bilgileri bilmeyerek burda monitör önerisi konusuna yazıyosun. Yazdın bilgisizsin bari ısrar etme hala