Asus MSI gibi markalarındansa daha az bilinen bir marka galiba (ben yeni duydum) Nvidia'nın ürettiği kart sanırım f/p bir kart olabilir teşekürler tavsiye için sizede iyi forumlarcolorful igame konu kilit iyi forumlar
Bende öyle düşünüyorum msi ve Asus kalite bir marka performans olarak olsun teknik destek olması da önemli hatalı bir durumda tüm müşteri destek almak ister o yüzden bu konuda iyi bir marka alacağım kartta bu markalardan biri olucak yüksek ihtimalle ama model olarak hangisi olmasında kararsız kaldım sen hangisini kullanıyorsunMsi Ve Asus harici kart hiç bir zaman kullanmadım kullanmamda neden diye sorarsanız bu firmaların kendine ait aşırı ilgili bir teknik destek hattı ve teknik ekibi mevcut. Fiyat bazında emsallerine göre bir tık fazla olabilir ama bence iletişim kurulabilir bir sorun olduğunda a marka bir kart alıp ulaşacağınız kimse olmazsa üzülürsünüz.
performansı kalitesi soğutması hepsinin iyi olması önemli rog strixin diğer modellerine göre sadece soğutma olarak mi farklı varNe açıdan? Soğutma ise ROG STRIX muhtemelen.
Soğutmayla beraber performansı nasıl diğer kartlarla farkı var mıSoğutma tarafında Gaming X serisi on numaradır.
Diğer rakiplerine göre öne çıkan özellikleri neler performans soğutma farkı vsasos rog strix en iyisi sanırım tasarım saten efsane
Asus ve MSI markalarından en iyi performans modelleri miRog ve Gaming x
Arasında ortalama 1000 TL fark var o farka değer mi sence hangisi performans soğutma vs daha iyi fiyat fark etmedenFiyatınida düşünürsek Asus tuf derim rog strix kadar iyi soğutması var
Verdiği performans da olduğu gibi tüketmesi de göze alınacak bir şey gibi işlemci olarak 5600x nasıl olur peki ?Rog strix hem soğutma hem de üst düzey bileşenlerle her türlü en iyisi. Sanırım tek eksisi 20W daha fazla tüketmesi.
Evet fazla bilinmiyor ülkemizde asus msi gibi reklami yapılmıyor sürekli, zaten 3060ti lerin hepsinin chip veya tam ne deniyor bilmiyorum Nvidia nin diğer kalanları marka yapıyor yoksa hepsi NvidiaAsus MSI gibi markalarındansa daha az bilinen bir marka galiba (ben yeni duydum) Nvidia'nın ürettiği kart sanırım f/p bir kart olabilir teşekürler tavsiye için sizede iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum msi ve Asus kalite bir marka performans olarak olsun teknik destek olması da önemli hatalı bir durumda tüm müşteri destek almak ister o yüzden bu konuda iyi bir marka alacağım kartta bu markalardan biri olucak yüksek ihtimalle ama model olarak hangisi olmasında kararsız kaldım sen hangisini kullanıyorsun
performansı kalitesi soğutması hepsinin iyi olması önemli rog strixin diğer modellerine göre sadece soğutma olarak mi farklı var
Soğutmayla beraber performansı nasıl diğer kartlarla farkı var mı
Diğer rakiplerine göre öne çıkan özellikleri neler performans soğutma farkı vs
Asus ve MSI markalarından en iyi performans modelleri mi
Arasında ortalama 1000 TL fark var o farka değer mi sence hangisi performans soğutma vs daha iyi fiyat fark etmeden