en iyi 700 - 900 tl klavye önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,238
başlıkta olduğu gibi 700 - 900 tl bütçeli klavye

Bu arada bu model revize model yani M.K2 bir diğer deyişle Steelseries Apex 7 de Led yer vardı o bunda da var. :)

Revize model derken kötümü oluyor bende strafe ve k70 arasında kaldım ama k70 speed olması biraz uzaklastiriyor
Hayır tabi ki. MK2 modeli yeniden ele alınma bir model mesela bi P Smart var bir de P Smart 2019 var 2019 da yeni özellikler filan var bu da aynısı M.K 2 modelinde yeni özellikler var. Dediğiniz modeller zaten çok üstün ve aynı kalitedeler sadece switchler farklı siz hangi switch istiyorsanız onu alın.

Linkini attığım ürünü gözün kapalı alabilirsin k70 mk.2 yazıyor ama aslında speed modeli daha dün geldi. Ben de speed diye korkmuştum ama klavye tam anlamıyla muhteşem. Sesi de çok az ama çok güzel. Soru varsa cevaplayabilirim.

Linkini attığım ürünü gözün kapalı alabilirsin k70 mk.2 yazıyor ama aslında speed modeli daha dün geldi. Ben de speed diye korkmuştum ama klavye tam anlamıyla muhteşem. Sesi de çok az ama çok güzel. Soru varsa cevaplayabilirim.
O zaman şunu sorucam ben bugüne kadar ucuz klavyeler kullandım 10-20 TL'lik gibi yabancilik çekermiyim yoksa kaliteli membran mi daha iyi olur benim icin

O zaman şunu sorucam ben bugüne kadar ucuz klavyeler kullandım 10-20 TL'lik gibi yabancilik çekermiyim yoksa kaliteli membran mi daha iyi olur benim icin
Geç cevap veriyorum pardon ben hayatımda hiç mekanik klavye kullanmamıştım. Laptop klavyesi kullandım. Mekaniğe geçince ben daha önce klavye görmemişim dedim. Oyun oynamasam bile ara sıra klavyeye basıyorum. Basmak bile eğlenceli geliyor.

Corsair K68 RGB kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,499
Üyeler
192,383
Son üye
Havalikedi
Geri