Neler Yeni

En İyi Antivirüs Hangisidir

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kaspersky tavsiye ederim bende. Beni zor durumlarda kurtarmıştı :D.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
lappelduvide
Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
kaspersky fiyat performans ama en iyisi bitdefender çok pahalı

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
kaspersky

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
En iyi antivirüs programı diye bir şey yoktur paranın yettiği program senin için en iyisidir :)
Birinin yakaladığı tehtidi bir dğeri yakalayamıyabiliyor veya birinin yakalamadığı sisteme sızan virüsü başka birisi temizliyor hepsinin de açığı olabiliyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
avast tavsiye ederim. malwarebytes gibi programları şahsen beğenmiyorum avast bana en çok güven veren antivirüs

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
The End
Pc de virüs varken diğerleri kurulmaz bile eğer inatçı virüsse ama Kaspersky ayrı, Kaspersky ve diğerleri diye ayırabilirim.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oriencc

80+ Bronze
Kaspersky beni defalarca keyloggerdan kurtardı kesinlikle alabilirsin yıllardır güvenip kullandığım program asla sorun yaşamadım.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Kaspersky beni defalarca keyloggerdan kurtardı kesinlikle alabilirsin yıllardır güvenip kullandığım program asla sorun yaşamadım.
Sağol reis yorumun için fiyat da uygun 2 yıllık 470TL 3 cihaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Windows un kendi antivirüsünü kullanıyorum uzun zamandır defender sorun çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom