En İyi Antivirüs Hangisidir

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.

Kaspersky tavsiye ederim bende. Beni zor durumlarda kurtarmıştı :D.

Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
kaspersky fiyat performans ama en iyisi bitdefender çok pahalı

kaspersky

En iyi antivirüs programı diye bir şey yoktur paranın yettiği program senin için en iyisidir :)
Birinin yakaladığı tehtidi bir dğeri yakalayamıyabiliyor veya birinin yakalamadığı sisteme sızan virüsü başka birisi temizliyor hepsinin de açığı olabiliyor.

avast tavsiye ederim. malwarebytes gibi programları şahsen beğenmiyorum avast bana en çok güven veren antivirüs

Pc de virüs varken diğerleri kurulmaz bile eğer inatçı virüsse ama Kaspersky ayrı, Kaspersky ve diğerleri diye ayırabilirim.

kaspersky fiyat performans ama en iyisi bitdefender çok pahalı
Hele eset çok daha pahalı baktım da. Kaspersky iyi geldi bana 3 cihaz 2 yıl yeterli gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc de virüs varken diğerleri kurulmaz bile eğer inatçı virüsse ama Kaspersky ayrı, Kaspersky ve diğerleri diye ayırabilirim.
O zaman 3 cihaz 2 yıllık alınır

Kaspersky beni defalarca keyloggerdan kurtardı kesinlikle alabilirsin yıllardır güvenip kullandığım program asla sorun yaşamadım.

Windows un kendi antivirüsünü kullanıyorum uzun zamandır defender sorun çıkmadı.

Geri