Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.

kaspersky fiyat performans ama en iyisi bitdefender çok pahalıYeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
kasperskyYeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
Hele eset çok daha pahalı baktım da. Kaspersky iyi geldi bana 3 cihaz 2 yıl yeterli gibi geldi banakaspersky fiyat performans ama en iyisi bitdefender çok pahalı
O zaman 3 cihaz 2 yıllık alınırPc de virüs varken diğerleri kurulmaz bile eğer inatçı virüsse ama Kaspersky ayrı, Kaspersky ve diğerleri diye ayırabilirim.
Kaspersky beni defalarca keyloggerdan kurtardı kesinlikle alabilirsin yıllardır güvenip kullandığım program asla sorun yaşamadım.Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
Sağol reis yorumun için fiyat da uygun 2 yıllık 470TL 3 cihazKaspersky beni defalarca keyloggerdan kurtardı kesinlikle alabilirsin yıllardır güvenip kullandığım program asla sorun yaşamadım.
ben geçen sene veya ondan önceki sene 3 yıllık 3 cihaz 150 TL gibi fiyata almıştımSağol reis yorumun için fiyat da uygun 2 yıllık 470TL 3 cihaz
3 yıllık veya daha fazla süre bulamadım sadece 2 yıllık gördümben geçen sene veya ondan önceki sene 3 yıllık 3 cihaz 150 TL gibi fiyata almıştım