Önce malwarebytes ile tam tarama yapın ardından Kaspersky ile tam tarama yapınHerkese selamlar bilgisayarımda virüs olmasından şüpheleniyorum en iyi antivirüs programı nedir ? Bilgisayarı sıfırlayamıyorum bundan olduğunu düşündüğümden Bİ YARDIMCI olursanız sevinirim
benlik bişey yok virüs bulaşabilecek bir şey yapmadım evde değildim misafirler vardı 2 3 gün evde değildim bişeyler olmuşEn iyi antivirüs programı, kendini bilen kullanıcıdır (Antivirüs kullanmıyorum)
Ben de kullanmıyorum, ancak virüs şüphesi olduğunda genelde Malwarebytes indirip bir taratırım.En iyi antivirüs programı, kendini bilen kullanıcıdır (Antivirüs kullanmıyorum)
teşekkür ederimKaspersky iyidir .
teşekkür ederimMalwarebytes'ın premium deneme sürümünü internette kendi sitesinde bulabilirsin zaten. Oradan indirip taratıp sonra kaldırırsan da olur onu asıl antivirüsün olarak kullanmayı pek önermem. Genel olarak bilgisayarında bir antivirüs bulunduracaksan Kaspersky iyidir.
Bak o tarz durumda şunları yapabilirsin, istersen deepfreeze gibi yazılımla misafir gelince aktive edersin ya da sistemin windows aracılığıyla veya 3. parti uygulamalarıyla imajını(disk görüntüsünü) alırsın. En ufak bir şüphede direk imajdan o anki duruma geçebilirsin(tabii donanımsal bir arıza yoksa)benlik bişey yok virüs bulaşabilecek bir şey yapmadım evde değildim misafirler vardı 2 3 gün evde değildim bişeyler olmuş