Neler Yeni

en iyi antivirüs programı nedir ?

Toygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Toygun Tunçkol
Herkese selamlar bilgisayarımda virüs olmasından şüpheleniyorum en iyi antivirüs programı nedir ? Bilgisayarı sıfırlayamıyorum bundan olduğunu düşündüğümden Bİ YARDIMCI olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bedirhan Çolak
avastı bir dene antivirüs programı kullanmadığım için çok bilmiyorum ancak işe yarar bir program

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
En iyi antivirüs programı, kendini bilen kullanıcıdır :) (Antivirüs kullanmıyorum)

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Herkese selamlar bilgisayarımda virüs olmasından şüpheleniyorum en iyi antivirüs programı nedir ? Bilgisayarı sıfırlayamıyorum bundan olduğunu düşündüğümden Bİ YARDIMCI olursanız sevinirim
Önce malwarebytes ile tam tarama yapın ardından Kaspersky ile tam tarama yapın

Toygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Toygun Tunçkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi antivirüs programı, kendini bilen kullanıcıdır :) (Antivirüs kullanmıyorum)
benlik bişey yok virüs bulaşabilecek bir şey yapmadım evde değildim misafirler vardı 2 3 gün evde değildim bişeyler olmuş

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Kaspersky iyidir .

Fordon Greeman

80+ Bronze
Malwarebytes'ın premium deneme sürümünü internette kendi sitesinde bulabilirsin zaten. Oradan indirip taratıp sonra kaldırırsan da olur onu asıl antivirüsün olarak kullanmayı pek önermem. Genel olarak bilgisayarında bir antivirüs bulunduracaksan Kaspersky iyidir.

Toygun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Toygun Tunçkol
Kaspersky iyidir .
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes'ın premium deneme sürümünü internette kendi sitesinde bulabilirsin zaten. Oradan indirip taratıp sonra kaldırırsan da olur onu asıl antivirüsün olarak kullanmayı pek önermem. Genel olarak bilgisayarında bir antivirüs bulunduracaksan Kaspersky iyidir.
teşekkür ederim

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
benlik bişey yok virüs bulaşabilecek bir şey yapmadım evde değildim misafirler vardı 2 3 gün evde değildim bişeyler olmuş
Bak o tarz durumda şunları yapabilirsin, istersen deepfreeze gibi yazılımla misafir gelince aktive edersin ya da sistemin windows aracılığıyla veya 3. parti uygulamalarıyla imajını(disk görüntüsünü) alırsın. En ufak bir şüphede direk imajdan o anki duruma geçebilirsin(tabii donanımsal bir arıza yoksa)

Top Bottom