Açıkçası ben tam tersini düşünüyorum. İndirimde yakalanmadığı sürece Rog Strix ve Gaming X serileri alınmamalı, şahsi fikrim.Katılıyorum bütçeni varsa bu ekran kartlarına yönelmeniz daha iyi olur bu ekran kartları diğerlerine nazaran çok daha iyi performans verir
msi ligtining z rtx 2060 ve msi ventus rtx 2070 aynı fiyata sahipler. Dediğin çok doğru.Açıkçası ben tam tersini düşünüyorum. İndirimde yakalanmadığı sürece Rog Strix ve Gaming X serileri alınmamalı, şahsi fikrim.
Örnek vereyim. Asus Rog Strix RX 570 ekran kartı 1600 TL diyelim, ama herhangi bir marka RX 580'i de 1600 TL'ye alabiliyorsun.
Genelde durum yukarıda yazdığım gibi oluyor. Bu Rog Strix ve MSI Gaming X serileri bir üst model fiyatında oluyor.
Bu durumda da Rog Strix ve Gaming X almak mantıksız oluyor çünkü aynı fiyata bir üst model kart alınabilir, bu da daha fazla FPS demek.
CanımsınPp güzelmiş
GALAX VE EVGA>ASUS MSI ve diğer markalarEN İYİ EKRAN KARTI MARKASI NEDİR?
KALİTEYE GÖRE: XXXXX
FİYAT PERFORMANSA GÖRE: XXXX
galaxın giriş seviyesinden kastetmiyorsun galibaGALAX VE EVGA>ASUS MSI ve diğer markalar
Kıyas neye göre ki. Bi ventus soğutmalı msi almak var bir de aslan gibi soğutmalı galax hof almak var.EN İYİ EKRAN KARTI MARKASI NEDİR?
KALİTEYE GÖRE: XXXXX
FİYAT PERFORMANSA GÖRE: XXXX
kendi fikrim şuanki yazacağım;Kıyas neye göre ki. Bi ventus soğutmalı msi almak var bir de aslan gibi soğutmalı galax hof almak var.
Bir giriş seviyesiyle diğer markaların giriş seviyesi benzer zaten.galaxın giriş seviyesinden kastetmiyorsun galiba