Demir Mert
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna da katılıyorum ama birisini seçsen hangisi olurduher hali.
Buna da katılıyorum ama birisini seçsen hangisi olurduher hali.
kkdkdvalla bende var ama halıda biraz yavaş gidiyor.
Bu mu karizmatikArkadaşlar piyasada ki en karizmatik araçlardan biri peki sizce şeritli hali mi şeritsiz hali mi daha güzel ?
Alıntıyı görüntüle
Şeritsiz
Alıntıyı görüntüle
Şeritli
Allah AllahBu mu karizmatikGüldürmeyin beni lütfen. Böyle dediniz ya Amerikadaki türkler geldi aklıma 1600 hp Corvette C6 Z06 Geldi aklıma off manyak gibi bunları çeyrek gazla geçiyor.
Buna da katılıyorum ama birisini seçsen hangisi olurdu![]()
Şeritli sanki farklı bi arabaymış gibi duruyor,daha sporumsuBence ferrari kırmızı olmalı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İ
kisinden birini seçsen hangisi derdin bence de ikiside çok iyi
of of bayılıyorum o makinaya yahuBu mu karizmatikGüldürmeyin beni lütfen. Böyle dediniz ya Amerikadaki türkler geldi aklıma 1600 hp Corvette C6 Z06 Geldi aklıma off manyak gibi bunları çeyrek gazla geçiyor.
Kimin arabasıydı o hmm dur bi düşünüyüm....Şeritli sanki farklı bi arabaymış gibi duruyor,daha sporumsu.
Şeritli seçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
of of bayılıyorum o makinaya yahu.
812 süperfast derim susarArkadaşlar piyasada ki en karizmatik araçlardan biri peki sizce şeritli hali mi şeritsiz hali mi daha güzel ?
Alıntıyı görüntüle
Şeritsiz
Alıntıyı görüntüle
Şeritli
V12 800 HPOda çok sağlam ya
V12 Motora 800 hp mi koymuşlar cidden. Yazık. Bide o beygiri lastiğe aktarırken bi 100-150 ordan düş 650 de sen ona. Koyacaksın ona Single 9480 turbo koyacaksın. Bi güzel cpu koyacaksın. Aftermarken karbon piston. Ethanol methanol tankı atacaksın ama E 85 Değil C85 yakıt koyacaksın. Tadından yenmez.812 süperfast derim susar
V12 800 HP
Ve 0-100 2.9
Piyasadaki en karizmatik ferrari La Ferrari'dir.Arkadaşlar piyasada ki en karizmatik araçlardan biri peki sizce şeritli hali mi şeritsiz hali mi daha güzel ?
Alıntıyı görüntüle
Şeritsiz
Alıntıyı görüntüle
Şeritli