İstanbul anadolu tarafında yediğiniz en iyi hamburgerci neresi
Yaw kardeşim ne kadar cahilce bir yorum bu o zaman bu foruma gerek yok her teknolojik soruyu chatgpt soralım her şeyi ona soralım konu açmayalım mağarana gitSaçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor
Fried Dinosaursİstanbul anadolu tarafında yediğiniz en iyi hamburgerci neresi
Saçma saçma sorular kaç kişi istanbullu veya istanbula gitmiş veya kaç kişi anadoluya gitmiş veya kaç kişi hamburgerciye gitmiş herkes gogle yazıp cevabını kolayca bulabilceği şeyleri forumlara yazıyor
Ayar olduysan o sorunun altında kaç tane cevap verdim sana oraya yaz buraya değil ben cevap bulmak için açmadımki o konuyu zaten milletin yorumları için asılAz önce hayvanların kısırlaştırılmasının zararlı olduğunu iddia edip cevabını kolayca bulabileceğin bir konuyu açmadın mı sen?
Ayar olduysan o sorunun altında kaç tane cevap verdim sana oraya yaz buraya değil ben cevap bulmak için açmadımki o konuyu zaten milletin yorumları için asıl
Hamburgerciden teknolojiye ne ara geldikYaw kardeşim ne kadar cahilce bir yorum bu o zaman bu foruma gerek yok her teknolojik soruyu chatgpt soralım her şeyi ona soralım konu açmayalım mağarana git
Tartışma konularıda dolu internette mesela ben zaten düşüncemi soruda belirtmişim zıt cevaplarla tartışılır yani ve asıl sen uzatıyorsun ta hamburgerci konusunda benim yorumuma ta orayı söylüyosun neyse kusura bakma boşa uzatmanın anlamı yok ozamanMillet cevap verdikçe gereksiz yere konuyu neden uzatıyorsun o zaman? Bunun 20 farklı cevabı yok ki.
Doğru ya pardon zaten yapay zeka hamburger tadabiliyor zaten olay anadolu tarafında tadan varsa söylesin diye ister 1 kişi ister hiç kimse bu seni ilgilendirmiyor bence konu benim konum forum sana ait değil mağarana devam etHamburgerciden teknolojiye ne ara geldikteknoloji yeri asıl buralar zaten o sorulur veya insanlar derdini sıkıntısını yazıyor goglemı sorsun ama bu sorulur yazarsın istanbul anadolu yakası iyi hamburgerciler 50 tane şey çıkar önüne sen mağarana git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tartışma konularıda dolu internette mesela ben zaten düşüncemi soruda belirtmişim zıt cevaplarla tartışılır yani ve asıl sen uzatıyorsun ta hamburgerci konusunda benim yorumuma ta orayı söylüyosun neyse kusura bakma boşa uzatmanın anlamı yok ozaman
İnsanların yorumu hamburgerci mekanlarının altındada yazıyor bi yemek yeri yaz gogleda ora hakkında birsürü yorumDoğru ya pardon zaten yapay zeka hamburger tadabiliyor zaten olay anadolu tarafında tadan varsa söylesin diye ister 1 kişi ister hiç kimse bu seni ilgilendirmiyor bence konu benim konum forum sana ait değil mağarana devam et
Hayvanların kısırlaştırılması hakkında bir sürü makale ve yorum var git orayı okuİnsanların yorumu hamburgerci mekanlarının altındada yazıyor bi yemek yeri yaz gogleda ora hakkında birsürü yorum
Bak işte köşeye sıkışınca diycek bi şeyi kalmadı en son çare bunu koz olarak kullandıHayvanların kısırlaştırılması hakkında bir sürü makale ve yorum var git orayı oku