En iyi IP TV Player uygulaması hangisidir?

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Arkadaşlar merhaba, xtream kodu destekleyen Windows ve iOS için en iyi uygulama hangisidir? Ücretli veya ücretsiz fark etmez.

pc için bilmem ama Xbox tarafında microsoft storede direkt ip tv diye uygulama var
Windows dada Microsoft store üzerinde bulabilirsiniz diye düşünüyorum ayni mağaza çünkü birde ücretsiz

pc için bilmem ama Xbox tarafında microsoft storede direkt ip tv diye uygulama var
Windows dada Microsoft store üzerinde bulabilirsiniz diye düşünüyorum ayni mağaza çünkü birde ücretsiz
hocam orasını bende biliyorum her uygulamayı indirip deneyemem ki eğer ios için veya windows için kullanan varsa öneride bulunurlar mı diye yazdım

ben kullandığımı öneririm arayüzü sade ve şık aradığınızı buluyorsunuz kanallar güzel sıralanmış gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer uygulamayı bulursaniz

ben kullandığımı öneririm arayüzü sade ve şık aradığınızı buluyorsunuz kanallar güzel sıralanmış gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer uygulamayı bulursaniz
hangisi hocam

Bildiğim bu yöntem var. Hemen hemen her medya oynatıcıda çalışır.

IPTV kullanmaya başlayalı 4-5 sene oldu sanırım, ilk zamanlar bir sürü uygulama kullandım ve içlerinden bana en rahatı XCIPTV uygulaması gibi geliyor.

ios için mi hocam

O gözümden kaçmış kusura bakmayın. Android telefon, tablet ve tv için kullanıyorum ben bu programı. Belki IOS için de vardır bir araştırın isterseniz. Windows için ise IPTVSmartersPro programını kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri