En iyi kargo firması [ANKET]

En iyi kargo firması

• Oy kullanan toplam üye
    86

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Aklıma bunlar geldi, hangisi sizce?

Kargo pttyle geliyorsa rahat rahat evden dışarı çıkıyorum nasıl olsa elime ulaşmayacak diye

PTT kargoyu teslim etmemek konusunda cok basarili, su ana kadar 5 kargoyu pttden verdim 3 u subeye geri gonderildi kapiya bile zar zor geliyorlar

Aklıma bunlar geldi, hangisi sizce?
Benim için en iyilerden biri Kolay Gelsin , bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım gayet iyi firma , eskiden kargo başına 30 defa falan teslimat tercihi değiştirilebiliyordu , artık 4 sanırım :kekw: Ek hizmet konusunda iyiler , teslimat tarihini rahat değiştirebiliyorsun , komşuna bırak veya farklı adres gibi opsiyonları var. Diğer beğendiğim firma da Hepsijet , tek kötü yanları teslimat kodunu ne olursa olsun almaları , o kodu vermeden mümkün değil kargoyu vermiyorlar :D Bir keresinde ben uyurken kargom gelmişti , telefonun şarjı da bitip kapanmış koda bakamadım , yalvar yakar aldım kargoyu 10 dk sonra arayıp kodu alıcam dedi , harbi 10 dk sonra arayıp kodu istedi:kekw: Kargo güvenliği için iyi özellik tabi.

Bana göre hepsijet ve kolaygelsin çünkü hem gece saatlerine kadar teslimat yapıyor hem de müşteri memnuniyetine diğer firmalara nazaran daha fazla önem veriyorlar

Bana göre hepsijet ve kolaygelsin çünkü hem gece saatlerine kadar teslimat yapıyor hem de müşteri memnuniyetine diğer firmalara nazaran daha fazla önem veriyorlar
Hepsijet bayram arifesinde akşam 9 a kadar çalışıyordu diğer firmalar öğlen 12,13 e kadar çalışıyordu

Eski oturduğum eve hiç bir kargo firması gelmezken, Sürat Kargo geliyordu. O yüzden oyum onlara.

Hepsijet ayni gün kargo bile var mükemmel bir şey

Geri