Kasa+PSU 550TL'ye çok zor ikinci el anca olabilir ondan da emin değilim550 Max diyelim kasa psu, kasa ışıklı olsun ama satarken iyi gözüküyor
Kankaaaaaa psuda lazimsssMSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.comMSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da.www.itopya.com
Önünün kolayca çıktığını ve tüm deliklerinde toz filtresi olduğunu bilmemen bana komik geliyor.Önünün daha mesh yapıda olduğunu bilmeden kasaya çok iyi diyorsun komik.
C4 tam olarak ne oluyor çoğu yerde karşıma çıktı da merak ettimEvet C4
psu dahil 500tl miKankaaaaaa psuda lazimsss
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/power-boost-vk-p1900b-500w-usb-3-0-atx-mesh-panel-fixed-rainbow-fan-siyah-bilgisayar-kasasi-jbst-vkp1900b-p-HBV00000TA8L9?magaza=Elmacık bu nasıl çöp mu
550 Max diyelim kasa psu, kasa ışıklı olsun ama satarken iyi gözüküyor
Benim bahsettiğim şey aynısı zaten sırf görünüşü güzel ve marka diye en iyi kasa demen ironik,Önünün kolayca çıktığını ve tüm deliklerinde toz filtresi olmadığını bilmemen bana komik geliyor.
Artık o ucuz fan seslerine katlanır.Benim bahsettiğim şey aynısı zaten sırf görünüşü güzel ve marka diye en iyi kasa demen ironik,
Bu kasanın hava akışı ondan iyi.GAMETECH GALAXY KUMANDALI RGB 3x140mm - 1x120mm Fan Gaming Oyuncu Kasası | Oyuncu Kasaları | Gametech Oyuncu Kasa ve Bileşenleri
Gametech En Yeni ve Son Teknoloji Oyuncu Kasaları,Power Supply ve Oyuncu Aksesuarları.www.gametechpc.com
Hiç fan sesi duymamaktan iyidir enazından hava akışının olduğunu anlıyorArtık o ucuz fan seslerine katlanır.
"Hiç fan sesi duymamaktan iyidir enazından hava akışının olduğunu anlıyor" cümlesinden sonra sizle tartışmanın hata olduğunu anladım. İyi günler.Hiç fan sesi duymamaktan iyidir enazından hava akışının olduğunu anlıyor
Bunu kullanıyorum emin ol hava akışı İnvader'den iyi.GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com