ben glorious model o kullanıyorum mouse olarak gayet memnunum klavye olarakta amazondan anne pro 2 almak istiyorum birazdaha para biriktirip ama mouse olarak glorious u öneririm çok güzel mouseİkisini de güzel üreten bir firma var mı ,yani güzel bir eko sistem oluşturabileceğim, yoksa ekosistem oluşturmaktan vazgeçip f/p bir set mi almalıyım? Model önerileriniz var mı?
bu set pek f/p değil ama çok güzel duruyorlar ve performanslarıda gayet güzelben glorious model o kullanıyorum mouse olarak gayet memnunum klavye olarakta amazondan anne pro 2 almak istiyorum birazdaha para biriktirip ama mouse olarak glorious u öneririm çok güzel mouse
artık onlarda pahalı geçen anne pro 2 ye benzediği için onu alayım dedim fiyatı 470 tl ve bluetooth 3.0 ile geliyor ane pro da 1000tl civarına geliyor birazdaha para biriktirip anne pro 2 almak daha mantıklı artıkBen 3 senedir motospeed kullanıyorum her konuda yetiyor makrosu olsun sesi olsun aldığım zaman toplam 400 e gelmişti şuan biraz daha pahalı olabilir.
Geçen 200tlye Asus Rog strix impact 2 modelini aldım ve fazlasıyla memnunum ancak klavye de almak istiyorum o yüzden Rog bir klavye alırsam güzel bir ekosistem olacağını düşündüm, sizce ne yapayım? Rog bir klavye mi alayım yoksa o fiyata f/p bir klavye mi alayım? Ekosistem o kadar önemli mi?artık onlarda pahalı geçen anne pro 2 ye benzediği için onu alayım dedim fiyatı 470 TL ve bluetooth 3.0 ile geliyor ane pro da 1000tl civarına geliyor birazdaha para biriktirip anne pro 2 almak daha mantıklı artık
kesinlikle razerİkisini de güzel üreten bir firma var mı ,yani güzel bir eko sistem oluşturabileceğim, yoksa ekosistem oluşturmaktan vazgeçip f/p bir set mi almalıyım? Model önerileriniz var mı?
bence ekipmanlarda değil sadece ışık konusunda ekosistem olur klavye bütçen ne kadarGeçen 200tlye Asus Rog strix impact 2 modelini aldım ve fazlasıyla memnunum ancak klavye de almak istiyorum o yüzden Rog bir klavye alırsam güzel bir ekosistem olacağını düşündüm, sizce ne yapayım? Rog bir klavye mi alayım yoksa o fiyata f/p bir klavye mi alayım? Ekosistem o kadar önemli mi?
Bütçen nedir? Ona göre söyleyeyimİkisini de güzel üreten bir firma var mı ,yani güzel bir eko sistem oluşturabileceğim, yoksa ekosistem oluşturmaktan vazgeçip f/p bir set mi almalıyım? Model önerileriniz var mı?