Biraz fazla abartı olmuş300 IQ temsili bir abartmadır. Zeka gerektiren işler olduğundan ve bu eylemleri deli gibi davranan biri yaptığından öyle söyledim.
Teşekkür ederim dostum en iyi benim heath ledger çok iyi yakışıyor duTamamen kişisel görüşüm. Lütfen fanlar linçlemesin.
Sanırım canlandırandan kaynaklı "Joker". Benim için sadece kötü değil kahramanlardan bile daha mükemmel. Bir deli nasıl 300 IQ olabilir: İşte Joker... Bir kişi nasıl istekleri için sınır tanımaz: İşte Joker... Bir kişi için insani değerler nasıl önemli olmaz: İşte Joker... Karakterin senaristine sanki meydan okuyan Heath Ledger'ın mükemmel şaheseri. Şu ana kadar izlediğiniz tüm filmlerden daha çok ders çıkartıyor size bu karakter.
Sauron ön planda değil mi 6 filmdede sauronun dünya üzerindeki etkisini izliyorsunuz sauron 2-3 cümle ile Anlatabilecegim bir kararkter değilKitaplarındaki gücünü bilmem ama filmlerine göre Sauron çokta ön planda değil. Gücü dışında neyi etkiledi merak ettim.
Biliyorum. Fakat hani işlerin çok az kısmında sauronla karşılaşıyoruz. Hep orta çağın tanrısal gücü gibi gösteriliyor. Anladın sen..Sauron ön planda değil mi 6 filmdede sauronun dünya üzerindeki etkisini izliyorsunuz
lafın gelişi diye bir kavram var hocamBu arada joker 300 İq olamaz.
Reverse Flash 170-180, Lex Luthor 200-220 iken Joker 300 olamaz.
Yüzüklerin efendisinde nerdeyse bütün aksiyon sauronun planları ile çıkıyor numenorun sular altında kalması bile sauronun iyi bir kötü karakter olması benim için yeterliBiliyorum. Fakat hani işlerin çok az kısmında sauronla karşılaşıyoruz. Hep orta çağın tanrısal gücü gibi gösteriliyor. Anladın sen..
Anlatmak istediğim o değil. Hani dark night'da bir batmanin planlarından bir Jokerinkinden filan bahsediyor ya.Yüzüklerin efendisinde nerdeyse bütün aksiyon sauronun planları ile çıkıyor numenorun sular altında kalması bile sauronun iyi bir kötü karakter olması benim için yeterli