Neler Yeni

En iyi Kötü Karakter?

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan
Garrosh

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Tamamen kişisel görüşüm. Lütfen fanlar linçlemesin.

Sanırım canlandırandan kaynaklı "Joker". Benim için sadece kötü değil kahramanlardan bile daha mükemmel. Bir deli nasıl 300 IQ olabilir: İşte Joker... Bir kişi nasıl istekleri için sınır tanımaz: İşte Joker... Bir kişi için insani değerler nasıl önemli olmaz: İşte Joker... Karakterin senaristine sanki meydan okuyan Heath Ledger'ın mükemmel şaheseri. Şu ana kadar izlediğiniz tüm filmlerden daha çok ders çıkartıyor size bu karakter.
Teşekkür ederim dostum en iyi benim heath ledger çok iyi yakışıyor du

The Batman

80+ Silver
Kitaplarındaki gücünü bilmem ama filmlerine göre Sauron çokta ön planda değil. Gücü dışında neyi etkiledi merak ettim.
Sauron ön planda değil mi 6 filmdede sauronun dünya üzerindeki etkisini izliyorsunuz sauron 2-3 cümle ile Anlatabilecegim bir kararkter değil

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Sauron ön planda değil mi 6 filmdede sauronun dünya üzerindeki etkisini izliyorsunuz
Biliyorum. Fakat hani işlerin çok az kısmında sauronla karşılaşıyoruz. Hep orta çağın tanrısal gücü gibi gösteriliyor. Anladın sen..

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Negan ..

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
1664029929720.png

The Batman

80+ Silver
Biliyorum. Fakat hani işlerin çok az kısmında sauronla karşılaşıyoruz. Hep orta çağın tanrısal gücü gibi gösteriliyor. Anladın sen..
Yüzüklerin efendisinde nerdeyse bütün aksiyon sauronun planları ile çıkıyor numenorun sular altında kalması bile sauronun iyi bir kötü karakter olması benim için yeterli

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Yüzüklerin efendisinde nerdeyse bütün aksiyon sauronun planları ile çıkıyor numenorun sular altında kalması bile sauronun iyi bir kötü karakter olması benim için yeterli
Anlatmak istediğim o değil. Hani dark night'da bir batmanin planlarından bir Jokerinkinden filan bahsediyor ya.

Top Bottom