Neler Yeni

Öneri EN İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCU HANGİSİDİR ? (ANKET+YORUM)

HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

• 1. SilverStone AR12-TUF Intel

Oylar: 0 0.0%
  • 3. Dark Freezer X128

• 5. Dark Freezer X94RD

• 6. Dark Freezer X96

• 7. ID Cooling 214 XT

• Oy kullanan toplam üye
    2

baba705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa K. Sırma
Bütçe
1300
Selamun aleyküm Kıymetli Abilerim Değerli Kardeşlerim,
7 Tane kule tipi soğutucu arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum.
Bu soğutuculardan kullanan memmun olan yada memmun olmayanlar yorum yapabilirse çok mutlu olurum. Keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğiniz bir ürün varsada onu yorumlarda belirtmenizi rica ediyorum. Ayın 15 inde almayı planlıyorum, o zamana kadar gelecek olan yorum ve anket sonucu benim için çok önemli olacaktır. Hemen sonraki günlerinde ise aldıktan sonra önceki sıcaklıkları ve soğutucu ile olan sıcaklık videolarını ve resimlerini paylaşacağım. *Resimlerde belirtmediğim ama konuda belirtmek istediğim bir meselede vardır sıvı soğutucu alırsamda arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak ID COOLING FROSTFLOW X120 düşünmekteyiz. Bu soğutucu hakkında da lütfen yorum yapınız.

Kullanacağımız işlemci ise INTEL I5 6600

MAXIMUM BÜTÇE 1300-1450

*DÜZELTME: 6. seçenek olarak resimde görüldüğü gibi 214xt yazacaktım
yanlışlık olmuş o yüzden onu 7. seçenek olarak yeniden ekledim.

fan2.png

Son düzenleme:

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
6 Tane kule tipi soğutucu arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum.
Bu soğutuculardan kullanan memmun olan yada memmun olmayanlar yorum yapabilirse çok mutlu olurum. Keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğiniz bir ürün varsada onu yorumlarda belirtmenizi rica ediyorum. Ayın 15 inde almayı planlıyorum, o zamana kadar gelecek olan yorum ve anket sonucu benim için çok önemli olacaktır. Hemen sonraki günlerinde ise aldıktan sonra önceki sıcaklıkları ve soğutucu ile olan sıcaklık videolarını ve resimlerini paylaşacağım. *Resimlerde belirtmediğim ama konuda belirtmek istediğim bir meselede vardır sıvı soğutucu alırsamda arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak ID COOLING FROSTFLOW X120 düşünmekteyiz. Bu soğutucu hakkında da lütfen yorum yapınız.

MAXIMUM BÜTÇE 1300-1450

Alıntıyı görüntüle

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
6 Tane kule tipi soğutucu arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum.

MAXIMUM BÜTÇE 1300-1450

Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian