Neler Yeni

Öneri En iyi NVMe M.2 SSD nedir?

Hangisi?

• Corsair MP600 PRO XT 1TB

• Samsung 980 PRO 1TB

• Seagate Firecuda 530 1TB

• WD BLACK SN850 1TB

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Fiyatlarını katmadan düşünürsek;
Oyun giriş sahnelerinde.
Ara sahneleri geçişlerinde.
Sentetik iops değerlerinde.
Yüksek veri transferinde.
Bu özelliklerde en çok öne çıkan marka hangisi olur? Lütfen marka ayırt etmeden belirtirseniz cevabınızı sevinirim.

Logithx

80+ Bronze
Bunlar crystal disk mark testlerinde belirtilen yazma okuma hızlarına çıkıyor hepside kaliteli ssd son zamanlarda genel oalrak wd öneriyorlar..

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar crystal disk mark testlerinde belirtilen yazma okuma hızlarına çıkıyor hepside kaliteli ssd son zamanlarda genel oalrak wd öneriyorlar..
Aynen bende çok görüyorum en performanslısı şuan oysa onu alayım diyorum? Peki yeni çıkan Seagate Firecuda 530 1TB nasıl ? oda nerediyse bir birine yakın.

Logithx

80+ Bronze
Seagate iyidir ama ssd'sini kullanmadım hiç ama hdd'leri gibiyse oda iyidir bu markaların hepsi kendini kanıtlamış markalar wd ve seagate depolama üzerine iki firma bahsettiğin 4 üründen hangisini alırsan al sorun olacağını düşünmüyorum burdaki bahsedilen ssd'ler üst seviye ssd'ler..

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@somoncum Hocam başlığı bence değiştirin şu anki pek dikkat çekmiyor, benim önerim: En iyi NVMe M.2 SSD nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de konuyu yükseltin üste çıksın daha iyi olur. Konu her anasayfadan gittikçe yükseltin.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@somoncum Hocam başlığı bence değiştirin şu anki pek dikkat çekmiyor, benim önerim: En iyi NVMe M.2 SSD nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de konuyu yükseltin üste çıksın daha iyi olur. Konu her anasayfadan gittikçe yükseltin.
Yaptım reis. Çoğu kişi samsung seçiyor marka diye mi anlamadım :(

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Fiyat gözetmek yoksa Tabikide Corsair Ve Samsung
Fiyat saymazsak en iyi sentetik testlerde hangisi öne çıkar diye yazmıştım ama marka diye herkes samsung seçiyor. Samsung çoğu yerde WD SN850 nin gerisinde kaldığını çoğu incelemede görüyorum ama şuan yeni çıkanlarda okuma ve yazma hızlarında geçebiliyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fiyat saymazsak en iyi sentetik testlerde hangisi öne çıkar diye yazmıştım ama marka diye herkes samsung seçiyor. Samsung çoğu yerde WD SN850 nin gerisinde kaldığını çoğu incelemede görüyorum ama şuan yeni çıkanlarda okuma ve yazma hızlarında geçebiliyor.
Yok dostum 7/5 okuma yazma var samsung ta sn850 7/5 okuma yazma. Iopslara kadar aynıdır ama ben samsung Vaad ettiği hızların altında hiç bir zaman almadım Genellikle M2 evo plus 5 adet kullandım.
Ama param varsa ilk tercihim samsung 2.tercihim corsair olur bunun sebebide full Samsung kullandıgım için.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Yok dostum 7/5 okuma yazma var samsung ta sn850 7/5 okuma yazma. Iopslara kadar aynıdır ama ben samsung Vaad ettiği hızların altında hiç bir zaman almadım Genellikle M2 evo plus 5 adet kullandım.
Ama param varsa ilk tercihim samsung 2.tercihim corsair olur bunun sebebide full Samsung kullandıgım için.
Evet işte vaat ettiği hızlar ve oyun girdi çıktılar benim için daha çok ağır basan noktası ssdlerde. 1TB PCI-E 4.0 ssd ler max 2200TL civarında zaten. Bari en iyisini alalımda parasına değsin.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet işte vaat ettiği hızlar ve oyun girdi çıktılar benim için daha çok ağır basan noktası ssdlerde. 1TB PCI-E 4.0 ssd ler max 2200TL civarında zaten.
Şuanda Samsung ve Corsair ikiside 1tb için 1900tl bulunuyor.
2 kağıda isim yazıp gözüm kapalı seçsem bile üzülmem.

Top Bottom