Hocam bana bunu önermişlerdi. https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,761923163.html İlk ve son alacağım için iyi bir şey olmasını istiyorum.
Bunlar var. Eğer bu monitörler kronik sorunluysa arkadaşı bilgilendirir misiniz
Hocam o ne güzel bütçedir öyle konu dışı ayıp olmasın sisteminiz nedir acaba50k bütçem var. En iyi OLED monitör nedir sizce? Samsung mu ROG mu?
Hocam sistemim yok. Zevk için OLED almak istiyorum. OLED fiyatlarını biliyorsunuz zaten. Almışken en iyisini almak istiyorum. Oyun oynamak için PS5 Pro aldım. Onu bağlayacağım. Sistem belki ilerde düşünürüm.Hocam o ne güzel bütçedir öyle konu dışı ayıp olmasın sisteminiz nedir acaba
Hocam cahilligime verin tv almak daha iyi olmuyormu?Hocam sistemim yok. Zevk için OLED almak istiyorum. OLED fiyatlarını biliyorsunuz zaten. Almışken en iyisini almak istiyorum. Oyun oynamak için PS5 Pro aldım. Onu bağlayacağım. Sistem belki ilerde düşünürüm.
75" TV var zaten salonda. Kendi odamda rahatça yok o gircek bu gircek diye düşünmeden rahat rahat oynamak için odamada alacağım.Bu yüzden TV çok büyük geliyor odama göre. Zaten taşıması kolay olduğu için istediğim zaman taşıyabilirim diye düşünüyorum.Hocam cahilligime verin tv almak daha iyi olmuyormu?
Hocam OLED ler QD-OLED e göre daha iyi değil mi?Muazzam bi monitör tavsiye ederim.
yanlış biliyorsam düzeltin. OLED ikiye ayrılıyor, QDOLED ve WOLED. WOLED'in max parlaklığı daha fazla ve siyahları daha siyah iken, QDOLED'in renk kalitesi daha iyi fakat parlaklığı az. WOLED zaten white-oled demek.75" TV var zaten salonda. Kendi odamda rahatça yok o gircek bu gircek diye düşünmeden rahat rahat oynamak için odamada alacağım.Bu yüzden TV çok büyük geliyor odama göre. Zaten taşıması kolay olduğu için istediğim zaman taşıyabilirim diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam OLED ler QD-OLED e göre daha iyi değil mi?