En iyi oyun müzikleri?

minecraft mağaraya girince olan müzikler çok korkutuçu dhdhsh

Rdr2 atacaksan

(İsimleri doğru hatırlıyorsam)

En iyi müzikleri

American venom

Ev yaptığımiz şarkı

Ring Dang doo

Cruel world

See the fire in your eyes

That's The way it is

May i stand unshaken

Hepsi ayrı ayrı çok iyi müzikler değildi ama oyunda yaşattığı hisler mükemmel adeta bütünlesmeni sağlıyor. Ring Dang doo nun olayını sadece oynayan anlar. ;(

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
@Arthur Morgan Ben bunu alarm olarak kullanıyorum, ilk sekiz saniyede alarmı kapatmayanın vay haline :ROFLMAO: Başı hariç American Venom ile tamamen aynı sanırım zaten...

@Arthur Morgan Ben bunu alarm olarak kullanıyorum, ilk sekiz saniyede alarmı kapatmayanın vay haline :ROFLMAO: Başı hariç American Venom ile tamamen aynı sanırım zaten...

Benim zil sesim Godfather main theme genelde açmıyor bekliyorum bir süre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr2 atacaksan

(İsimleri doğru hatırlıyorsam)

En iyi müzikleri

American venom

Ev yaptığımiz şarkı

Ring Dang doo

Cruel world

See the fire in your eyes

That's The way it is

May i stand unshaken

Hepsi ayrı ayrı çok iyi müzikler değildi ama oyunda yaşattığı hisler mükemmel adeta bütünlesmeni sağlıyor. Ring Dang doo nun olayını sadece oynayan anlar. ;(
Bunları dizmek içimden geldi diyeyim.

Nedenini bilmiyorum ama Far Cry 3 ile Blood Dragon'un müzikleri çok hoşuma gidiyor.

Geometry Dash diyecem ama o oyunun müzikleri oyun için özel yapılmadı yapımcı müzik sahiplerine telif falan bişe ödeyip oyununda kullanmış. Sayılmıyorsa bu:

Farcry3: Make it bun dem.

Benim için en iyisi bu. :)

Eskilerden çok sevdiğim müziği aklımda kalmış bir oyun. Yarım saattir adını düşünüyordum. Konuyu görünce müzik aklıma geldi oyun gelmedi. Soınunda buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri