Neler Yeni

En iyi oyuncu kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
Bütçe
7000
Öncelikle selam aleyküm 3 tane kablosuz kulaklık arasında kaldım yardıma ihtiyacım var
1. asus rog delta white yaz
2. razer blackshark v2 pro
3. Cloud lll
Hepsi wireless olanı ele alın bide valorant oynıcam kulaklıkla mikrofon kaliteside önemli belki yayın yaparım onun dışında müzik film izlerkende üzmesin beni yeter sesleri net versin kısacası bu fiyat bandında önerinizede açığım

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Üçü arasından bence C3 ancak bana soracak olursanız 300 saate kadar pil ömrü sunan Cloud Alpha Wireless Cloud 3 den çok daha iyi bir seçenek

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üçü arasından bence C3 ancak bana soracak olursanız 300 saate kadar pil ömrü sunan Cloud Alpha Wireless Cloud 3 den çok daha iyi bir seçenek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sadece pilmi fark var arasında sesleri felan aynımı mikrofon kalitesi yada

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sadece pilmi fark var arasında sesleri felan aynımı mikrofon kalitesi yada
Valla aralarında devasa olmasa da farklar mevcut tasarımsal ve pil ömrü olarak alpha olan bana hep daha mantıklı geliyor. 3 ün wireless modelinde uzun kullanımda ufak tefek sesler geldiğini mikrofon tuşuna basınca düzeldiğini söyleyenler vardı amazondaki yorumlarda o yüzden 3 wirelesse çok güvenemedim ben

Hastasına karşılaştırmayı şöyle bırakayım inceleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
Valla aralarında devasa olmasa da farklar mevcut tasarımsal ve pil ömrü olarak alpha olan bana hep daha mantıklı geliyor. 3 ün wireless modelinde uzun kullanımda ufak tefek sesler geldiğini mikrofon tuşuna basınca düzeldiğini söyleyenler vardı amazondaki yorumlarda o yüzden 3 wirelesse çok güvenemedim ben

Hastasına karşılaştırmayı şöyle bırakayım inceleyebilirsiniz
Peki bu fiyat bandında en iyisi bumu sizce

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Peki bu fiyat bandında en iyisi bumu sizce
Bu fiyat bandında en iyisi bu mu inanın bilmiyorum bütün model ve markalara hakim değilim ancak bu bütçede alacağım ve tercih edeceğim ilk model alpha wireless olurdu benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
Bu fiyat bandında en iyisi bu mu inanın bilmiyorum bütün model ve markalara hakim değilim ancak bu bütçede alacağım ve tercih edeceğim ilk model alpha wireless olurdu benim
Alpayı geçiyorum sipariş hocam ozaman size güveniyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Alpayı geçiyorum sipariş hocam ozaman size güveniyorum
Benim çok istediğim bi kulaklık kendisi ancak fiyatı dolayısıyla hayal gibi duruyor umarım siz beğenir ve keyfini uzun yıllar boyu çıkarırsınız hocam hayırlı olsun şimdiden

Gene de siparişini geçmeden herhangi bir sorunu var mı yokmu diye forumları araştırın hocam ne olur ne olmaz çok ucuz ürün değil sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
Benim çok istediğim bi kulaklık kendisi ancak fiyatı dolayısıyla hayal gibi duruyor umarım siz beğenir ve keyfini uzun yıllar boyu çıkarırsınız hocam hayırlı olsun şimdiden

Gene de siparişini geçmeden herhangi bir sorunu var mı yokmu diye forumları araştırın hocam ne olur ne olmaz çok ucuz ürün değil sonuçta
Ben bakıyorum da 1 haftadır bir şey bulamadım ya her kafadan bir ses çıkıyor çok araştırarak alıyorum böyle ürünleri ben daha iyisi varmı yokmu aldıktan sonrada karşıma çıkıyor yani sizin zamanınız varsa bi baksanız ben forumu pek iyi bilmiyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Ben bakıyorum da 1 haftadır bir şey bulamadım ya her kafadan bir ses çıkıyor çok araştırarak alıyorum böyle ürünleri ben daha iyisi varmı yokmu aldıktan sonrada karşıma çıkıyor yani sizin zamanınız varsa bi baksanız ben forumu pek iyi bilmiyorum
valla hocam forumlardan pek bişey çıkmadı bende yurt dışı amazonun sitesinden kullanıcı yorumlarını okudum vaad ettiği ve reklamını yaptığı pil ömrü %100 doğru gerçekten de 300 saate kadar gidiyormuş ancak kullanıcıların bazılarının tek problemi çok üst düzey bir mikrofona sahip değil ancak günü kurtarır gibi şeyler yazmışlar mikrofon sizin için çok hayati bi değere sahipse başka model bakmanızda fayda var çok üst düzey bir beklentiniz varsa mikrofon konusunda pek karşılamayabilir.

Daha net bi fikir için bu kulaklığın incelemesindeki mikrofon ses testlerine bakabilirsiniz daha net bi ses kalitesi oluşur kafanızda

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
valla hocam forumlardan pek bişey çıkmadı bende yurt dışı amazonun sitesinden kullanıcı yorumlarını okudum vaad ettiği ve reklamını yaptığı pil ömrü %100 doğru gerçekten de 300 saate kadar gidiyormuş ancak kullanıcıların bazılarının tek problemi çok üst düzey bir mikrofona sahip değil ancak günü kurtarır gibi şeyler yazmışlar mikrofon sizin için çok hayati bi değere sahipse başka model bakmanızda fayda var çok üst düzey bir beklentiniz varsa mikrofon konusunda pek karşılamayabilir.

Daha net bi fikir için bu kulaklığın incelemesindeki mikrofon ses testlerine bakabilirsiniz daha net bi ses kalitesi oluşur kafanızda
Şuan bende sizinle beraber araştırdım mikrofon evet benim için önemli mikrofandan daha önemli olan oyunumdaki sesi nerde olduğunu tam anlamıyla anlamak istiyorum tabi film ve müzik arada dinliyorum hepsinin iyi olduğu bir kulaklık almak istiyorum biraz pahalı ama herkes bunun üstüne kulaklık tanımıyorum diyor steelseries arcthis pro siz ne düşünüyorsunuz hocam

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
oyunumdaki sesi nerde olduğunu tam anlamıyla anlamak istiyorum
HyperX kulaklıkların en iyi yaptığı şey budur bunu size hyperx den daha iyi vaad edebilen az marka model vardır aynı fiyat bandında

Bu modelin mikrofon testine bir bakın mikrofon kalitesi hoşunuza giderse bunu alın ancak gitmezse başka modellere yönelebilirsiniz

steelseries arcthis pro
arctis pro 10K civarında hocam bütçenizin çok üstünde ancak güzeldir.. Gene de Arctis modelleri daha konforlu ve rahat oyun deneyimi için kullanılıyor gaming konusunda çok iyi değiller tabi dediklerim arctis 1-3-5-7 modelleri için daha üst modelleri oyun konusunda nasıldır bilemem.. mikrofonu konusunda da ekstra iyi midir kötü müdür bir bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Dogus
HyperX kulaklıkların en iyi yaptığı şey budur bunu size hyperx den daha iyi vaad edebilen az marka model vardır aynı fiyat bandında

Bu modelin mikrofon testine bir bakın mikrofon kalitesi hoşunuza giderse bunu alın ancak gitmezse başka modellere yönelebilirsiniz

arctis pro 10K civarında hocam bütçenizin çok üstünde ancak güzeldir.. Gene de Arctis modelleri daha konforlu ve rahat oyun deneyimi için kullanılıyor gaming konusunda çok iyi değiller tabi dediklerim arctis 1-3-5-7 modelleri için daha üst modelleri oyun konusunda nasıldır bilemem.. mikrofonu konusunda da ekstra iyi midir kötü müdür bir bilgim yok
Mikrofonu biraz içime sinmedi gibi aynı şekilde mikrofunu kaliteli olup diğer özellikleri aynı olan hyper x markası varmı hocam kablosuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,045
Üyeler
161,542
Son üye
Raiwenn
Top Bottom