En iyi marka Samsung. Tüm SSD'leri iyi.Şuanda adata su800 128gb ssd kullanıyorum ve yazma hızı oldukça düşük ileride yeni bir ssd almayı düşünüyorum en iyi ssd markaları ve modelleri nelerdir
970, NVMe M2 olduğu için tabii ki o daha iyi. Sadece günlük kullanıcı veya oyuncuysanız pek gerek yok 860 Evo yeterlidir.sizce samsung un 500gb 860evo mu yoksa 500gb 970 evo mu aradaki fiyat farkını vermeye değer mi
günlük kullanıcı ve oyun için kullanmak istiyorum dediğiniz gibi 860evo yeterli olacaktır teşekkürler970, NVMe M2 olduğu için tabii ki o daha iyi. Sadece günlük kullanıcı veya oyuncuysanız pek gerek yok 860 Evo yeterlidir.
apacer ve patriot un türkiyede yetkili servisleri var mı aceba bir sıkıntı çıkması durumundaEn İyi SSD Markaları (Fiyatına oranla)
Yüksek Bütçe *Samsung
Orta Bütçe *Apacer
Düşük Bütçe *Patriot
Bilemiyorumkigünlük kullanıcı ve oyun için kullanmak istiyorum dediğiniz gibi 860evo yeterli olacaktır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
apacer ve patriot un türkiyede yetkili servisleri var mı aceba bir sıkıntı çıkması durumunda
Rica ederim.günlük kullanıcı ve oyun için kullanmak istiyorum dediğiniz gibi 860evo yeterli olacaktır teşekkürler
ilgin için teşekkür ederimBilemiyorumki
ama araştırıyorum hemen
@xpermuda https://www.demsay.com/tr/partnerlerimiz/apacer-turkiye-siparis/ Bunu buldum
Ve muhtemelen vardır boşa Türkiyeye ürün getirmezler diye düşünüyorum