Sistem parçalarını yazabilir misiniz rica etsem?
Kusura bakma hepsini ayrı ayrı yazmıştım toplamam zaman aldı telefondayım zaten xdBekliyorum.
Sıvı metal uzun süre kullandım. Çok riskli bir iş, düzgün sürsen bile bu macun bir şekilde sağa sola yayılabiliyor. Ayrıca iletken olduğu için başınızı ağrıtabilir.
Phanteks P500A öneririm, QP'de 1300 liraya düştü. Onun haricinde TD500 veya Battlecruiser olabilir.Kasa belli değil ama büyük ihtimalle COOLER MASTER MasterBox TD500 alırım yada aşağıdakilerden biri (hangisini önerirsin? ATX, ARGB ve güçlü fan, PSU olmayacak)
P500A fazla hoşuma gitmedi TD500'e güzel diyorsan onu alırım herhaldePhanteks P500A öneririm, QP'de 1300 liraya düştü. Onun haricinde TD500 veya Battlecruiser olabilir.
P500A, önde3 tane 140mm fan 84 CFM.
Sıvı metal delid işlemi hariç kullanılmamalı. Soğutucuya yapışırsa çok zor çıkar. 0Sıvı metal uzun süre kullandım. Çok riskli bir iş, düzgün sürsen bile bu macun bir şekilde sağa sola yayılabiliyor. Ayrıca iletken olduğu için başınızı ağrıtabilir.
Zaten dikkat ederim kısa devre falan olmaması için çok dikkatli hareket ederim tabii ki hatta belki etrafını birşeylerle kapatırım dışarı akmaması için vsProfosyonel odaklı bir ürün sürülmesi ne kadar sürüleceği vb konulara dikkat etmek gerekir iletkenliği yüksek ..kısa devre falan macera aramayın parçalar pahalı collermaster master jel işinizi görür
Nasıl yapışabilir ki?Sıvı metal delid işlemi hariç kullanılmamalı. Soğutucuya yapışırsa çok zor çıkar. 0
Kuruyunca çok fazla yapışır. İşlemcinin içinde sıvı metal var ki üstündeki metal parça ayrılmıyor kolay kolay. Jilet tarzı şeylerle ayrılıyor.Zaten dikkat ederim kısa devre falan olmaması için çok dikkatli hareket ederim tabii ki hatta belki etrafını birşeylerle kapatırım dışarı akmaması için vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapışabilir ki?