Neler Yeni

en iyi virüs koruma programı hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
eğer şüpheli linklere tıklamazsan bir şey indirmez açmazsan şüpheli gözüken sitelere tıklayıp hesap bilgilerini çaldırmazsan anti-virüs programı kullanmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama "ne olur ne olmaz ben bir tane anti-virüs programı kurayım" diyorsan kendim 2 yıl premium versiyonunu kullandım kaspersky öneririm
ya dostum oyun modları, film, uygulamalar falan indiriyorum internetten şüphelerim çok oluyor en azından hepsini teker teker tarayıp herhangi bir sorun olmadığını göreceğim kaspersky bu işin en iyisi anladığım kadarıyla o yüzden almak istiyorum kafam rahat olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyoldan alsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım

link:

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
ya dostum oyun modları, film, uygulamalar falan indiriyorum internetten şüphelerim çok oluyor en azından hepsini teker teker tarayıp herhangi bir sorun olmadığını göreceğim kaspersky bu işin en iyisi anladığım kadarıyla o yüzden almak istiyorum kafam rahat olur
virüsü yapan korsan kesinlikle bulaştırmak istese virüsü iyi gizler sistemine bir şekikde o virüsü bulaştırır ama dediğim gibi "ne olur ne olmaz en azından iyi bir anti-virüs programı dursun sistemde" diyorsan kaspersky premium alabilirsin internette tek sistem 1 yıllık veya zorlasan 2 yıllık keyleri 150-200tl civarına bulabiliyorsun yıllık 150-200tl hiçbir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,481
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom