En iyi erkek iç giyim markası hangisi?

Hangi marka iç giyimde daha iyi ?

• Calvin Klein

Oylar: 14 60.9%
  • Lacoste

Oylar: 0 0.0%
  • Tommy Hilfiger

Oylar: 1 4.3%
  • Başka marka

Oylar: 8 34.8%

• Oy kullanan toplam üye
    23
Vaziyet nedir hocam
Merhaba bilerek geç cevap verdim. Biraz deneyimlemek istedim. Gayet rahatlar gerçekten giydiğim en iyi boxer bunlar. Eğer parası çok gelmiyorsa almalısın. Çok geliyorsa kasmaya gerek yok evet gerçekten rahatlar ama bu kadar uçuk fiyat olmamalılar bence :D. Ben kampanya falan denk geldikçe alırım.

Merhaba arkadaşlar forumlarda böyle bir konuyu göremedim. Calvin Klein , Lacoste , Tommy Hilfiger Sizce bu seçeneklerden en iyisi hangisi ? Kullanan varsa görüşlerini belirtebilir mi ? Bunlar dışında önerdiğiniz bir marka var mı ?
Tutku alcan kral. hahaha şaka bir yana pek bilmesem de bence calvin klein al zengin bir markaya benziyor.

Merhaba bilerek geç cevap verdim. Biraz deneyimlemek istedim. Gayet rahatlar gerçekten giydiğim en iyi boxer bunlar. Eğer parası çok gelmiyorsa almalısın. Çok geliyorsa kasmaya gerek yok evet gerçekten rahatlar ama bu kadar uçuk fiyat olmamalılar bence :D. Ben kampanya falan denk geldikçe alırım.
Hocam aldığın linki atar mısın hangi model

Modelden emin olmamakla beraber trunk boxer olması lazım internetten satın almadım. Outlet bir avm'den ck mağazasından satın aldım.
Kaça almıştınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafamda aşağı yukarı fikir olsun diye

Kaça almıştınız hocam

5 tanesini 2100e aldım. Ortalama her yerde aynı fiyat oluyor zaten sanırım çok değişmiyor.

Kaça almıştınız hocam

Hocam ufak bir dipnot aldığım mağazada küçük beden boxerlar çok uygun fiyattaydı. XS veya S giyiyorsanız kesinlikle outlet mağazasına veya normal mağazasına gidin. 3 lü xs ler 500 600 falandı

Son düzenleme:
Geri