Neler Yeni

İnceleme İşte Cevabı -3 Cougar markası Frisby e mi ait ?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben ne dense bu forum kurulduğundan beri burdayım ve Technopatta da aktifim. Ama hiç gözüme çarpan Corsair PSU aldım bozuldu, CM PSU m patladı, FSP PSUm rezalet gibisinden konular görmedim. Ama hep frisby PSU m var elektrik faturam kol gibi geldi, Rampage PSU patladı, 600W Gametech PSU var 12V dan 480 veriyor maks. gibi konular çok gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın Comsis bilişimin testleri falanda yalan dolan kafaları göre yapmışlar bir şey.

İlla tavsiye edicem diyorsan böyle markalardan çıkan sorunların konusu açılınca her şey senin sorumluluğunda dostum çünkü bir sen savunuyorsun bunları.
Abisi öyle deme bu markalar fepe.

beritankorkusuz

80+ Silver
Ben ne dense bu forum kurulduğundan beri burdayım ve Technopatta da aktifim. Ama hiç gözüme çarpan Corsair PSU aldım bozuldu, CM PSU m patladı, FSP PSUm rezalet gibisinden konular görmedim. Ama hep frisby PSU m var elektrik faturam kol gibi geldi, Rampage PSU patladı, 600W Gametech PSU var 12V dan 480 veriyor maks. gibi konular çok gördüm.

Attığın Comsis bilişimin testleri falanda yalan dolan kafaları göre yapmışlar bir şey.

İlla tavsiye edicem diyorsan böyle markalardan çıkan sorunların konusu açılınca her şey senin sorumluluğunda dostum çünkü bir sen savunuyorsun bunları.
Yaw kanka iki tane konu var , şuan frisby ile sorunlu, başka bulabildin mi max 5 olsun ,oda 5 senelik konuyuda katıyorum

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Hamza Ziya Üstün

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yaw kanka iki tane konu var , şuan frisby ile sorunlu, başka bulabildin mi max 5 olsun ,oda 5 senelik konuyuda katıyorum

Şikayet var da ve Technopatta da bakarsan bolca konu bulursun, bu forum daha taze ilerde dolar buralarda :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Hocam farkettiyseniz @Emirhandkee nin konusundaki kronik sorunları bilinen SSD leri tavsiye etmiyoruz bunlar sata ssdler, bunlar dışında kingston a400, crucial bx500, samsung ssdler sata olarak tavsiye ediliyor, m2 tarafında ise şahsen jd dışındaki markalar alınabilir diye düşünüyorum
Hocam ben SSD konusunda @Emirhandkee nin dediğini bilirim. Adam SSDler hakkındaki bilgisini bu forumda kanıtlamış birisi. Fakat ben şöyle bir uyumsuzluk gördüm benim yakın arkadaşım 1-1.5 yıl önce su630 aldı. Hala okuma-yazma hızı vaadettikleri gibi. Ben de iki aydır kullanıyorum okuma-yazma hızı yüksek. Windowsum onda kurulu ama donma-fps drop olmuyor. Bence SSDler hakkında ya usta @Emirhandkee hocamız rehberini detaylandırmalı ve ''Arkadaşlar forumda her SSDye kronik sorunlu diyenler var. Aha ben buraya istatislikleriyle, neden-sonuç ilişkileriyle bütün kronik sorunlu SSDleri ekledim. Ülkemzide bunların dışında kronik sorunlu SSD yoktur, varsa da daha ekleyeceğim'' demeli yada bu forumda her SSD nasıldır sorusuna birisi çıkıp onu alma kronik sorunlu sağlığı hızlı düşüyor demeye devam eder.

Hocam bx500 öneriliyor dedim kendim sağlık sorununu ara sıra gördüğüm için kingston a400 öneriyorum mesajlarıma bakabilirsiniz
Hocam zaten SSD konusunda Samsung çıkıp kronik sorunlu denmeyen tek marka. Corsair ve Kingstona da kronik sorunlu diyen sayısı diğerlerine göre daha az. Onun dışında hangi markayı sorsan illa bir kronik sorunu var(mış).

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam ben SSD konusunda @Emirhandkee nin dediğini bilirim. Adam SSDler hakkındaki bilgisini bu forumda kanıtlamış birisi. Fakat ben şöyle bir uyumsuzluk gördüm benim yakın arkadaşım 1-1.5 yıl önce su630 aldı. Hala okuma-yazma hızı vaadettikleri gibi. Ben de iki aydır kullanıyorum okuma-yazma hızı yüksek. Windowsum onda kurulu ama donma-fps drop olmuyor. Bence SSDler hakkında ya usta @Emirhandkee hocamız rehberini detaylandırmalı ve ''Arkadaşlar forumda her SSDye kronik sorunlu diyenler var. Aha ben buraya istatislikleriyle, neden-sonuç ilişkileriyle bütün kronik sorunlu SSDleri ekledim. Ülkemzide bunların dışında kronik sorunlu SSD yoktur, varsa da daha ekleyeceğim'' demeli yada bu forumda her SSD nasıldır sorusuna birisi çıkıp onu alma kronik sorunlu sağlığı hızlı düşüyor demeye devam eder.

Hocam zaten SSD konusunda Samsung çıkıp kronik sorunlu denmeyen tek marka. Corsair ve Kingstona da kronik sorunlu diyen sayısı diğerlerine göre daha az. Onun dışında hangi markayı sorsan illa bir kronik sorunu var(mış).
Hocam bu ssd ler kronik sorunlu ama sağlam olanları da var bu konu hakkında benden çok daha bilgili olan @Emirhandkee ile konuşmanız gerek o size detayları ile anlatır gerekirse de konusuna ekler

Kudret

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kudret Oktay

Ortalama 2 aydır Kingston A2000 500GB kullanıyorum. Ben böyle bir hız ve stabilite görmedim. 4 yıla yaklaşan Kingston Savage 240GB var o bile hala %94. Bence Kingston adamdır :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Rehberin en altında not eklemiştim. Bu şuan bilinen kronik sorunlu SSD bunlar diye buldukça ekleyeceğimi belirtmiştim. İstisnalar olabiliyor kronik sorunlu olan bazı modeller'de nadiren de sağlam çıkabiliyor. Rehberin detaylı olduğunu düşünüyorum. Ne tür bilgi ekleyebilirim başka?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ben bir iki tane görmüştüm buna benzer konu kaliteli marka PSU'larının patladığına dair, sonra marka yenisini gönderiyor genelde. Patlasa bile ürünlerinin arkasında durmayı biliyorlar yani.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben bir iki tane görmüştüm buna benzer konu kaliteli marka PSU'larının patladığına dair, sonra marka yenisini gönderiyor genelde. Patlasa bile ürünlerinin arkasında durmayı biliyorlar yani.

Şikayet varda o konuda Frisby ye baya giydiriyorlar. Pek malının arkasında durmuyor anlaşılan, güvenilir değilki arkasında dursun :D.

beritankorkusuz

80+ Silver
Şikayet varda o konuda Frisby ye baya giydiriyorlar. Pek malının arkasında durmuyor anlaşılan, güvenilir değilki arkasında dursun :D.
Hocam klavye mouse konusunda evet baya sikayet var ama psu ile alakalı yok ,ki zaten ben kalavye mouse tavsiye etmiyorum ,egerki bütçeniz varsa Frisby de tavsiye etmem daha kalitelisi varken . Ama bütçesi yoktur arkadaşın ,pahali psu için sisteminden kısacaksa Frisby alsın sorun olmadan kullanır. Fakat Direkt Firsby gördüğünüz yere C4 damgasida ne bileyim? Geçenlerde Sharkoon psu icin herkesin önerdiği marka * Abdullah abi konu açtı tavsiye etmiyorum diye . Ki servisi de baya ilgili, kumandadan fan hızını açmayı unuttum diye sıfır fan seti göndermişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,963
Üyeler
161,174
Son üye
baran_
Top Bottom