sahabeLYKIA
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
Vaziyet nedir hocamArkadaşlar ck aldım giydikçe güncellerim konuyu herkese teşekkürler.
Vaziyet nedir hocamArkadaşlar ck aldım giydikçe güncellerim konuyu herkese teşekkürler.
Merhaba bilerek geç cevap verdim. Biraz deneyimlemek istedim. Gayet rahatlar gerçekten giydiğim en iyi boxer bunlar. Eğer parası çok gelmiyorsa almalısın. Çok geliyorsa kasmaya gerek yok evet gerçekten rahatlar ama bu kadar uçuk fiyat olmamalılar benceVaziyet nedir hocam
Tutku alcan kral. hahaha şaka bir yana pek bilmesem de bence calvin klein al zengin bir markaya benziyor.Merhaba arkadaşlar forumlarda böyle bir konuyu göremedim. Calvin Klein , Lacoste , Tommy Hilfiger Sizce bu seçeneklerden en iyisi hangisi ? Kullanan varsa görüşlerini belirtebilir mi ? Bunlar dışında önerdiğiniz bir marka var mı ?
Hocam aldığın linki atar mısın hangi modelMerhaba bilerek geç cevap verdim. Biraz deneyimlemek istedim. Gayet rahatlar gerçekten giydiğim en iyi boxer bunlar. Eğer parası çok gelmiyorsa almalısın. Çok geliyorsa kasmaya gerek yok evet gerçekten rahatlar ama bu kadar uçuk fiyat olmamalılar bence. Ben kampanya falan denk geldikçe alırım.
Modelden emin olmamakla beraber trunk boxer olması lazım internetten satın almadım. Outlet bir avm'den ck mağazasından satın aldım.Hocam aldığın linki atar mısın hangi model
Kaça almıştınız hocamModelden emin olmamakla beraber trunk boxer olması lazım internetten satın almadım. Outlet bir avm'den ck mağazasından satın aldım.
5 tanesini 2100e aldım. Ortalama her yerde aynı fiyat oluyor zaten sanırım çok değişmiyor.Kaça almıştınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kafamda aşağı yukarı fikir olsun diye
Hocam ufak bir dipnot aldığım mağazada küçük beden boxerlar çok uygun fiyattaydı. XS veya S giyiyorsanız kesinlikle outlet mağazasına veya normal mağazasına gidin. 3 lü xs ler 500 600 falandıKaça almıştınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kafamda aşağı yukarı fikir olsun diye