En iyi yabancı forum siteleri hangileri

emiliano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar mevcut bir sorunumu türkiyede çözecek kadar iyi bir bilgisayarcı çıkmadığı için yabancı kaynaklardan destek almak istiyorum acaba hangi yabancı forum sitelerinden bunu yapabilirim

ne gibi bi sorun açiklarsaniz çozebiliriz
defalarca açıkladım burada konular oluşturdum ama çözebilen çıkmadı hocam genede konu linklerini bırakayım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bildiğiniz yabancı forum siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

defalarca açıkladım burada konular oluşturdum ama çözebilen çıkmadı hocam genede konu linklerini bırakayım

ram veya işletim sisteminden dolayı olabilir

birde darboğaz varsa ondanda olabilir

ekran kartında sıkıntı olabilir mi?

ram veya işletim sisteminden dolayı olabilir

birde darboğaz varsa ondanda olabilir
ram leri test ettim sorun çıkartmadı darboğaz yok bios chipset e kadar güncellendi denendi ekran kartı değiştirildi psu değiştirilip bakıldı ssd değişti anakart değişti bir çok yolu denedim en son çare yabancı forumlara bak dediler

ekran kartında sıkıntı olabilir mi?
3 kere değiştirildi

windows 10 lstc 19 ve 22.3 surucu
nereden bulabilirim onu ücretsiz bir şekilde hocam link vs varmı

ram leri test ettim sorun çıkartmadı darboğaz yok bios chipset e kadar güncellendi denendi ekran kartı değiştirildi psu değiştirilip bakıldı ssd değişti anakart değişti bir çok yolu denedim en son çare yabancı forumlara bak dediler

3 kere değiştirildi
haklısın birde yabancı kaynağa bak

3 kere değiştirildi

nereden bulabilirim onu ücretsiz bir şekilde hocam link vs varmı

Windows 11 ve 10 farkını denedin mi ? Sürücülerini uygulamadan değil de kendi sitesinden direkt indirip kurmayı denedin mi ?

Windows 11 ve 10 farkını denedin mi ? Sürücülerini uygulamadan değil de kendi sitesinden direkt indirip kurmayı denedin mi ?
sürücüleri defalarca farklı farklı yerlerden indirdim sonuç aynı windows 11 ve 10 içinde usb belleğim yok 10 kurmak için

usb bellek olmadan oluyor mu bu hocam

Geri