defalarca açıkladım burada konular oluşturdum ama çözebilen çıkmadı hocam genede konu linklerini bırakayımne gibi bi sorun açiklarsaniz çozebiliriz
ram veya işletim sisteminden dolayı olabilirdefalarca açıkladım burada konular oluşturdum ama çözebilen çıkmadı hocam genede konu linklerini bırakayım
Oynanmayacak derecede drop sorunu
Videoda oyunun grafik ayarları nasıldı çözünürlük kaçtaydı ? ultra ayarlar 1080p pubg giriyorum drop takılma sorunu var ama fps 160 larda felan gta 5 de sıkıntı yok güzel çalışıyor redy or not dada takılma sorunu var rdr 2 de güzel ama daha fazla fps vermesi gerekirken daha düşük fps ler...forum.donanimarsivi.com
FPS Drop neden oluyor beyler
Beyler oyunlarda düşük fps ve drop sorunu var bios felan güncelledim ama sonuç alamadım ve bunu farkettim bu ne demek oluyor?forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bildiğiniz yabancı forum siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
birde darboğaz varsa ondanda olabilirdefalarca açıkladım burada konular oluşturdum ama çözebilen çıkmadı hocam genede konu linklerini bırakayım
Oynanmayacak derecede drop sorunu
Videoda oyunun grafik ayarları nasıldı çözünürlük kaçtaydı ? ultra ayarlar 1080p pubg giriyorum drop takılma sorunu var ama fps 160 larda felan gta 5 de sıkıntı yok güzel çalışıyor redy or not dada takılma sorunu var rdr 2 de güzel ama daha fazla fps vermesi gerekirken daha düşük fps ler...forum.donanimarsivi.com
FPS Drop neden oluyor beyler
Beyler oyunlarda düşük fps ve drop sorunu var bios felan güncelledim ama sonuç alamadım ve bunu farkettim bu ne demek oluyor?forum.donanimarsivi.com
bildiğiniz yabancı forum siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
windows 10 lstc 19 ve 22.3 surucunasıl bir çözüm önerirsin hocam
ram leri test ettim sorun çıkartmadı darboğaz yok bios chipset e kadar güncellendi denendi ekran kartı değiştirildi psu değiştirilip bakıldı ssd değişti anakart değişti bir çok yolu denedim en son çare yabancı forumlara bak dedilerram veya işletim sisteminden dolayı olabilir
birde darboğaz varsa ondanda olabilir
3 kere değiştirildiekran kartında sıkıntı olabilir mi?
nereden bulabilirim onu ücretsiz bir şekilde hocam link vs varmıwindows 10 lstc 19 ve 22.3 surucu
haklısın birde yabancı kaynağa bakram leri test ettim sorun çıkartmadı darboğaz yok bios chipset e kadar güncellendi denendi ekran kartı değiştirildi psu değiştirilip bakıldı ssd değişti anakart değişti bir çok yolu denedim en son çare yabancı forumlara bak dediler
3 kere değiştirildi
ram leri test ettim sorun çıkartmadı darboğaz yok bios chipset e kadar güncellendi denendi ekran kartı değiştirildi psu değiştirilip bakıldı ssd değişti anakart değişti bir çok yolu denedim en son çare yabancı forumlara bak dediler
3 kere değiştirildi
nereden bulabilirim onu ücretsiz bir şekilde hocam link vs varmı
sürücüleri defalarca farklı farklı yerlerden indirdim sonuç aynı windows 11 ve 10 içinde usb belleğim yok 10 kurmak içinWindows 11 ve 10 farkını denedin mi ? Sürücülerini uygulamadan değil de kendi sitesinden direkt indirip kurmayı denedin mi ?
usb bellek olmadan oluyor mu bu hocam![]()
Windows 10 LTSC 2021 Türkçe iSO indir (32Bit & 64Bit) ✔
Windows 10 LTSC Türkçe iSO indir 21H2 - 2021, Win 10 Enterprise LTSC Türkçe MSDN ISO indir. Windows 10 1809 LTSC x64, x86 iso dosyası.tekniknot.com