En iyis ve ücretsiz video editleme program önerisi?

ULUBEY

80+
Reaksiyon skoru
13
Herkese iyi forumlar, arkadaşlar youtube'ye video atacağım fakat düzenlenmeler yapabilmem için önereceğiniz kullanışlı basit ücretsiz bir editleme programı var mı?

Wanderfare filmora

Movavi.

davinci resolve

ama hiç ortak cevap yok kafalar karışık :D

Wanderfare filmora
Bunu bende kullandım filmorayi ama şu sıkıntısı var editi yaptiktan sonra kocaman bir reklam şeridi ile kendi reklamlarını yapıyorlar videonuzda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

davinci resolve
Ben bunun sitesine girdim ama ücretsiz indirme yerini bulamadım ya herkes ücretsiz indirmiş bir ben yapamadım

Bunu bende kullandım filmorayi ama şu sıkıntısı var editi yaptiktan sonra kocaman bir reklam şeridi ile kendi reklamlarını yapıyorlar videonuzda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunun sitesine girdim ama ücretsiz indirme yerini bulamadım ya herkes ücretsiz indirmiş bir ben yapamadım
Sitenin ismi black magic design. Siteye girince şimdi indir butonu var ona tıkla sana windows macos gibi seçenekler sunar hangisini kullanıyorsan onu seç e posta isim soyisim yaşadığın şehir gibi soruları yanıtladıktan sonra indir diyince indiriyor. Şu anda telefondayım olduğu kadar anlatabildim sen takıldığın yerde ssler ile bana yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,248
Son üye
dinomoregames
Geri