HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN 16-AP0019NT AMD Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX5070 16 inç 2K 144Hz FreeDOS Siyah C12CNEA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
Bu laptop hakkında düşünceleriniz nedir değerli arkadaşlar. 71 bin.
Asus TUF Gaming F16 FX608JPR-QT069 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
n11'den Game Garaj Slayer X7T-5070-C2 i7-14650HX 32 GB 1 TB RTX5070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
laptop alacaksan ASUS, MSI, Dell ve en son Acer markalarını tercih et. HP laptopta geçmişinden gelen bir kötü üne sahip. Bu model miydi şimdi hatırlayamadım ama HP'nin bir modelinde ekran kendi kendine kapanıyordu.
Asus TUF Gaming F16 FX608JPR-QT069 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
n11'den Game Garaj Slayer X7T-5070-C2 i7-14650HX 32 GB 1 TB RTX5070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
laptop alacaksan ASUS, MSI, Dell ve en son Acer markalarını tercih et. HP laptopta geçmişinden gelen bir kötü üne sahip. Bu model miydi şimdi hatırlayamadım ama HP'nin bir modelinde ekran kendi kendine kapanıyordu.
www.epey.com
Hocam bu kadar yüksek meblağlarda bilindik markaları tercih etmenizi öneririm. Ben gamegaraj kullanıyorum şahsen ama sıkıntıları var … yazılımı falan berbat
Düşük bütçe de MSI laptopları iyi değil, Acer gaming laptoplar gayet güzel ama fiyatı çok artmış, Lenovo LOQ veya Asus tuf tercih etmeni tavsiye derim. Asus Tuf laptop kullandım gayet güzel ve kaliteli, fiyatına göre de baya özellik barındırıyor. Laptop alırken ekran kartının kaç W olduğuna dikkat et 110W altını alma tavsiyem 140W olan ve üstü.
Ayrıca tavsiyem fiyat farkı fazlaysa 5060 alman yönünde bence çok yükseklere çıkmayınca orta segment kart almak saçma laptoplar için.
Ben de bundan korkuyorum. Evet iyi bir donanım var game Garaj bilgisayarlarında ama bu donanımı tıkır tıkır çalıştıracak bir yazılıma da ihtiyaç var. Şahsen ben game Garaj alsam 42k dan fazla para vermem. Çünkü para biraz meçhule gidiyor gibi.
Ben de bundan korkuyorum. Evet iyi bir donanım var game Garaj bilgisayarlarında ama bu donanımı tıkır tıkır çalıştıracak bir yazılıma da ihtiyaç var. Şahsen ben game Garaj alsam 42k dan fazla para vermem. Çünkü para biraz meçhule gidiyor gibi.
Donanımı çalıştıracak yazılım zaten işletim sistemi. Benzer kalitedeki hp, lenovo, asus, msi hepsi aynı şekilde çalışır
İncelemede klima açık olması pek sorun değil çünkü havalar soğudu. Stand konusunda ise laptoplar zaten mümkün mertebe standla kullanılmalı. Videoda standsız inceleme yoksa sıcaklıklara 10 derece daha ekle