PS5'te varDemon souls bir tek ps3 var sanırım maalesef oynayamicam . Souls oyunları olarak sekiro var birde bildiğim kadarıyla steamde
Sekiro çok zor. Çok farklı bir kafa zaten o. Dark Souls serisinde en zor olanı 1. oyundur ama.Demon souls bir tek ps3 var sanırım maalesef oynayamicam . Souls oyunları olarak sekiro var birde bildiğim kadarıyla steamde
Aslinda alisinca kolay gelen bir tur, yani mekanikleri cozup bilgi sahibi olunca kolay geliyor, souls-like oyun turunun temeli oyuncuya bolumu gecince verdigi o histir aslinda. Sure uzatmak ile pek ilgisi yok bence.Souls-like türü bana sadece oyun süresini uzatmak için yapılmış bir tür gibi geliyor.
Öldükten sonra en son bonfire (adını tam bilmiyorum) noktasından başlatmasına sinirim ben.Aslinda alisinca kolay gelen bir tur, yani mekanikleri cozup bilgi sahibi olunca kolay geliyor, souls-like oyun turunun temeli oyuncuya bolumu gecince verdigi o histir aslinda. Sure uzatmak ile pek ilgisi yok bence.
Bir de bloodborne ve sekiroDark souls remastered oynuyourm tahmin ettiğinden kolay çıktı yani çekinmene gerek yok hatta bazen keşke şu boss daha zor olsaydı diyorum ama en kolayı yeni demon souls diye biliyorum