silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Oyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Bimcell falan mıOyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Şuan altyapımız olmadığından çanak sistemi ile kullandığım rezil internet. binaya fiber dağıtım kutusu takılana kadar bununla idare edicez artık.Alıntıyı görüntüle
o7 ikinizedeOyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Oyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
8 ay boyunca bunun rezilliğini çektim çok şükür salı günü bizim binaya fiber kuruldu kurulduğu gün abonelik başlattım Allah herkese fiber İnternet nasip etsinŞuan altyapımız olmadığından çanak sistemi ile kullandığım rezil internet. binaya fiber dağıtım kutusu takılana kadar bununla idare edicez artık.Alıntıyı görüntüle
ya benim dedemde gigafiber var bizde 75 mbps ya adalet bak tam tersi olması lazımAlıntıyı görüntüle
Rakip var mı?
Abi o tamamen şebekeyle alakalı, benim kyk yurdu şebekeye 100 metre 200mbs falan alıyoruzbizim mobil daha iyi 40 mbps downalnd 50 upload nasıl oluyor anlamadım