hayır hocam onlar kurulumu yapıyor zaten ay sonu para ödenmezse anında kesiliyor yani bedava kullanmak imkansız.Hocam bedava internet erişimi diye bir şey yok galiba değil mi?
hocam bize bir ay önce sokağa gelip fiber döşediler o zamandan beri ses yok.Bizim site 4 block 2 block alt yapı vardı 8bay önce başvuru yaptık sonra geçen hafta geldiler baktılar salı günü fiberi kurdular
Mükemmel hız, neresi yetmiyor bununSadece ailem kullanır diye 200mbs bağlatmıştım ama okullar kapanınca eve döndüm keşke 1000lik bağlatsaydım taahhüt bitmesini bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Şu altyapı bende bir olsa oyun indirmeyi falan geçtim şu uploadla sunucu kuracağımGigafiber kullanıyorum 950/880 alıyorum
Abi yetiyor ama yüksek hız büyük lüks ve 200tl farkla 1000 alabiliyorken kullanmak isterdim.Mükemmel hız, neresi yetmiyor bunun
Bana 100Mbps yetiyordu her oyunu rahat rahat indiriyordum şuan ciddi ciddi ev internetini saldım mobil veriden oyun indiriyorum ki o da pek hızlı değil.
Alıntıyı görüntüle
(Akşam 20Mbps lere düşüyor sabah indiriyorum )
Sadece telefon ile kullanıyorum PC vs yok çokta bir albenisini görmedimMükemmel hız, neresi yetmiyor bunun
Bana 100Mbps yetiyordu her oyunu rahat rahat indiriyordum şuan ciddi ciddi ev internetini saldım mobil veriden oyun indiriyorum ki o da pek hızlı değil.
Alıntıyı görüntüle
(Akşam 20Mbps lere düşüyor sabah indiriyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu altyapı bende bir olsa oyun indirmeyi falan geçtim şu uploadla sunucu kuracağım
download eh iştede upload...Oyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Oyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Bu Upload hızlarına ne oldu ya kimi görsem 12-15Mbps alıyor. Normalde 6-8Mbps alınıyordu?Mesaj otomatik birleştirildi:
2024 mayısa kadar taahüt + 132TL + sıfır bağlantı problemi
sağlayıcı :türk telekom
bende 0.58 alıyorum XDBu Upload hızlarına ne oldu ya kimi görsem 12-15Mbps alıyor. Normalde 6-8Mbps alınıyordu?
hocam ben 1 yıldır bu upload hızlarında kullanıyorum zaten, dediğiniz şeyi bilmiyorumBu Upload hızlarına ne oldu ya kimi görsem 12-15Mbps alıyor. Normalde 6-8Mbps alınıyordu?