En Sağlıklı ISS Önerisi

cskndg00

80+
Reaksiyon skoru
57
Herkese selam arkadaşlar hali hazırda türksat kablonet kullanıyorum. 35mbs paketim var ve ping değerlerim genelde valorant'ta 30 40 cs , fortnite'da 80 90 civarında değişiyor. Turkcell Superonline kullanan bir arkadaşım ise benden daha iyi değerler alıyor . Sözleşmenin bitmesine 10 gün falan kaldı değiştirmek istiyorum ve sorduğumda apartmanda sadece superonline fiber mevcut 100mbs bir pakete geçsem fiber üzerinden ping değerlerine de etkisi olur mu? Sizin önerdiğiniz bir ıss var mı? Gaziantep'te yaşıyorum. (Türknet 64mbs fibersiz veriyor , Türk Telekom altyapı var gözüküyor ama galiba fiber değil , Kablonet aradım fiber yok dedi, Superonline sitede fiber mevcut diyor apartmanda da var kutusu) Superonline'a geçersek hangi modemi almalıyız? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Millenicom'dan da sorgulattım aşağıdaki görselde mevcut.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    15.7 KB · Hit: 15
superonline veya türk telekom tercih et ping değeri alt yapı kalitesine göre değişir

superonline veya türk telekom tercih et ping değeri alt yapı kalitesine göre değişir
superonline düşünüyorum 100mbs peki modem olarak sizce hangisini tercih etmeliyim hg8245 diyenler var , 3600 diyenler var kafam karıştı

Ekler

• modem.webp
    modem.webp
    33.1 KB · Hit: 7
Geri