kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Olsun ama güzel çizgi filmha sözümü geri alıyorum o zaman. bakugan ve beyblade anime sadece. ben10 anime değil.
Olsun ama güzel çizgi filmha sözümü geri alıyorum o zaman. bakugan ve beyblade anime sadece. ben10 anime değil.
anladım.ha sözümü geri alıyorum o zaman. bakugan ve beyblade anime sadece. ben10 anime değil.
çocukken az izlemezdim. ezberledimiştim 1-2-3.sezonu. aralarında en sevdiğim 3.sezondu. cinganın (nasıl yazıldığını unuttum) beybladesi evrim geçiriyordu leon ile kapışırken. leonunkide dönüşüyordu o ayrı.Başta çocukça geliyor ama alışıyorsun
Valla anime konusunda tek bildiğim ve sevdiğim Death Note var. bayılıyorum ona.En sevdiğiniz animeler neler? 2 tane verebilir misiniz?
Benim en sevdiğim uzun ömürlük anime fate serisi.
en sevdiğim çerezlik anime ise kokoro connect.
Metal Fury mi yoksa Metal Masters miçocukken az izlemezdim. ezberledimiştim 1-2-3.sezonu. aralarında en sevdiğim 3.sezondu. cinganın (nasıl yazıldığını unuttum) beybladesi evrim geçiriyordu leon ile kapışırken. leonunkide dönüşüyordu o ayrı.
Ben Death Note'a bayılıyorum çok havalı geliyor bana.ben alışamadım ona.
Ve daha doğrusu sevdiğim karakter de doğal olarak Death Note'un sahibi Light Yagami oluyor.ben alışamadım ona.
mantıken. sevdiğin animenin baş karakterini seveceksin.Ben Death Note'a bayılıyorum çok havalı geliyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve daha doğrusu sevdiğim karakter de doğal olarak Death Note'un sahibi Light Yagami oluyor.
sasuke den millet nefret ediyor olsada benim en sevdiğim anime karakteriNaruto adamdir 7 yıldır izliyorum