o zaman neden onlarda anime hocam yazdın önceki mesajındahayır.
normal çizgi film.
ben 10 anime değil. tsubasa beyblade bakugon anime. anime izleyenler zaten direk anlar ne olduğunu.o zaman neden onlarda anime hocam yazdın önceki mesajında
ryuga? öyle animemi var?Ryuga
ya bir arkadaş ben ben 10 beyblade bakugan izliyorum bunlar anime sayılır mı demiş sizde onlarda anime hocam yazdınız ya ben 10 içeren bir mesaja bende ondan sordum.ben 10 anime değil. tsubasa beyblade bakugon anime. anime izleyenler zaten direk anlar ne olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryuga? öyle animemi var?
ben 10 anime değil. tsubasa beyblade bakugon anime. anime izleyenler zaten direk anlar ne olduğunu.
ryuga? öyle animemi var?
ben 10 dediğini hatırlamıyorum. dur bakayım bi ne yazmış. ama değil anime.ya bir arkadaş ben ben 10 beyblade bakugan izliyorum bunlar anime sayılır mı demiş sizde onlarda anime hocam yazdınız ya ben 10 içeren bir mesaja bende ondan sordum.
Beyblade sıralı bir şekilde komple varsa link atsanızya valla bir yerde o var diğer yerde yokbende izlerdim beybladeyi. 1. 2. ve 3.sezonları ezberlemiştim çocukken.
millet beybladeci. bendemi izlesem ya japonca olarak. tükçe çocukca geliyor. 7 yaşında izliyordum
youtubede var.Beyblade sıralı bir şekilde komple varsa link atsanızya valla bir yerde o var diğer yerde yok
Anime izlemiyorum ama küçükken ben 10 bakugan beyblade bide tsubasa izlerdim bunlarda anime sayılıyorsa izledim
onlarda anime hocam.
aynen şu mesajlarda dedinizben 10 dediğini hatırlamıyorum. dur bakayım bi ne yazmış. ama değil anime.
Başta çocukça geliyor ama alışıyorsunmillet beybladeci. bendemi izlesem ya japonca olarak. tükçe çocukca geliyor. 7 yaşında izliyordum
youtubede var.