Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Lci m sport e90'a yakışmayan tek şey şöför koltuğundaki nargileci bağrı açık sahibidire90'a bu jantı takanı ilk defa gördüm çok yakışmış
Lci m sport e90'a yakışmayan tek şey şöför koltuğundaki nargileci bağrı açık sahibidire90'a bu jantı takanı ilk defa gördüm çok yakışmış
Biliyorum o videoyu napalım bizimde içimizde ufaktan bi apaçilik varHüseyin çevik in bi videosu vardı, bilmem dj bişey diyodu tofaşlar falan XD dkdjdhjsk...
O herkeste vardır hocam. Ben bile bazen direksiyona yapışıp sağa sola giresim geliyo.Biliyorum o videoyu napalım bizimde içimizde ufaktan bi apaçilik var
Benim peder Fındık motor 1.3 mjet i vites atarken zaten yüksek devirde attırıyor ben mutlu oluyorumO herkeste vardır hocam. Ben bile bazen direksiyona yapışıp sağa sola giresim geliyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha doğrusu ben değilde babam kullanırken azcık atraksiyon olsa fena mı XD
Hocam o videonun linki var mı yaa? Geçende youtube dan ne kadar arattırsam da bulamadım. Açıp açıp gülesim geliyor.Biliyorum o videoyu napalım bizimde içimizde ufaktan bi apaçilik var
ss ler çok iyi çıkmış, rs6 özellikle fotoğraf kalitesi çok iyi nasıl aldın bu görüntüleri
Yok uzun süre önce görmüştüm onuHocam o videonun linki var mı yaa? Geçende youtube dan ne kadar arattırsam da bulamadım. Açıp açıp gülesim geliyor.
GOLF R
Herhalde bir şeyler oldu yayından filan kaldırdılar. Bende en son göreli bayağı oluyor.Yok uzun süre önce görmüştüm onu
Benim garibanlık
2017 ve 2023 modellerine bindim ikiside çok güzeldi ancak bu kasasına nedense ısınamıyorum ben
knk dırek ss alıyom ben hanı kendı foto cek ozellıgıyle degıl bıde buraya atarken resmı kucultupte attım yoksa daha genıs acılılar elımde bır suru war ss foto ayarlarınıda yanlıs hatırlamıyosam yotubeden bulmustum ama baya once ılk aldıgım zamanlardı 1 sene once falan ıstersen ayarların ssını atarımss ler çok iyi çıkmış, rs6 özellikle fotoğraf kalitesi çok iyi nasıl aldın bu görüntüleri