Bu makinayı elraen ve unlost'un videosunda görmüştüm. Mükemmel bir şey, param olsa düşüneceğim arabalar arasında.
Kerosene (Aslı rs 6 ama olsun)Her audiye ayrı ayrı aşığım ama rs7 bi başka.Çok uçmayalım derseniz a5 a6 coupe ile a7 derim.
Ben aslında tek bir arabaya bağımlı değilim.BMW G80 de hoşuma gidiyo mercedes cls de volvo s90 da audi rs7 de daha da gider.Her markadan sevdiklerim var param olsa birine bağlı kalmam hepsini tatmak isterim.Bu makinayı elraen ve unlost'un videosunda görmüştüm. Mükemmel bir şey, param olsa düşüneceğim arabalar arasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kerosene (Aslı rs 6 ama olsun)
Dostum ben game pass ile oynadım oyunu 1 sene falan, sonra 150₺olunca game pass'i iptal ettim. Oyunda 400 saatim falan vardı en son sanırım baya oynuyordum... Keşke alsaydım ucuzken de oynardıksteam eklede oynıyak canım cektı
bu uzdu dostumDostum ben game pass ile oynadım oyunu 1 sene falan, sonra 150₺olunca game pass'i iptal ettim. Oyunda 400 saatim falan vardı en son sanırım baya oynuyordum... Keşke alsaydım ucuzken de oynardık
ben offline game pass hesabıyla oynuyorumDostum ben game pass ile oynadım oyunu 1 sene falan, sonra 150₺olunca game pass'i iptal ettim. Oyunda 400 saatim falan vardı en son sanırım baya oynuyordum... Keşke alsaydım ucuzken de oynardık
Şunun tadını bi tatsam..
Yav eOAWJEOIAJWEAIWOEAWE birader yalan.