Neler Yeni

En sevdiğiniz klavye hangisi?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merak ettiğim için bir konu açıyorum da, sizin en sevdiğiniz klavye hangisi? Fiyatı da göz önünde bulumdurun. Lütfen herke SS apex pro filan yazmasın. Ben en sevdiğim Corsair strafe RGB mk.2. K70 den daha ucuz ama özellikler hemen hemen aynı. Cherry MX silent Red switchlere sahip klavyenin ışıkları da, yazılım üzerinden de bir çok seçenek arasından ayarlanabiliyor. Ses tekerleği, makro özelliği, kauçuk bilek desteği derken istediğim bütün özellikleri bulunduruyor. Ancak bütçemi aştığı için onu alamamıştım. Onun yerine f/p açısından en çok sevdiğim klavye olan Alienware AW768'i kullanıyorum. 500 tl'ye çok dolu, kailh brown switch bir klavye.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Merak ettiğim için bir konu açıyorum da, sizin en sevdiğiniz klavye hangisi? Fiyatı da göz önünde bulumdurun. Lütfen herke SS apex pro filan yazmasın. Ben en sevdiğim Corsair strafe RGB mk.2. K70 den daha ucuz ama özellikler hemen hemen aynı. Cherry MX silent Red switchlere sahip klavyenin ışıkları da, yazılım üzerinden de bir çok seçenek arasından ayarlanabiliyor. Ses tekerleği, makro özelliği, kauçuk bilek desteği derken istediğim bütün özellikleri bulunduruyor. Ancak bütçemi aştığı için onu alamamıştım. Onun yerine f/p açısından en çok sevdiğim klavye olan Alienware AW768'i kullanıyorum. 500 TL'ye çok dolu, kailh brown switch bir klavye.
Hydra R6 Ve Steel Series Apex pro

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Merak ettiğim için bir konu açıyorum da, sizin en sevdiğiniz klavye hangisi? Fiyatı da göz önünde bulumdurun. Lütfen herke SS apex pro filan yazmasın. Ben en sevdiğim Corsair strafe RGB mk.2. K70 den daha ucuz ama özellikler hemen hemen aynı. Cherry MX silent Red switchlere sahip klavyenin ışıkları da, yazılım üzerinden de bir çok seçenek arasından ayarlanabiliyor. Ses tekerleği, makro özelliği, kauçuk bilek desteği derken istediğim bütün özellikleri bulunduruyor. Ancak bütçemi aştığı için onu alamamıştım. Onun yerine f/p açısından en çok sevdiğim klavye olan Alienware AW768'i kullanıyorum. 500 TL'ye çok dolu, kailh brown switch bir klavye.

Anne Pro 2

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Hy
Hydra r6 rgb - kb r96

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Buraya bak. Gördüğüm en iyi klavyeler burada.
Evet, benim de gördüğüm en iyi klavye bu sanırım.
1596458100349.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,414
Üyeler
162,986
Son üye
Yusuf türedi
Top Bottom