Bleedat skrt skrt sıhh ööööv redkiisLinç atacak arkadaşlar var hissediyorum ama khontkar
Bide defkhan
yok knk sevme nedenim şu ben genellikle oyun oynarken arkada dinlerim müziği khontkarın şarkıları da akıyo öyle olunca hani bi kafa sallattırıyorBleedat skrt skrt sıhh ööööv redkiis
Olabilir trap seviosundur
Kuşağına hoş gelsin diyorsun o zaman drill de dinleyok knk sevme nedenim şu ben genellikle oyun oynarken arkada dinlerim müziği khontkarın şarkıları da akıyo öyle olunca hani bi kafa sallattırıyor
Ha bide sadece trap yaptığı şarkıları değil eski çok iyi şarkıları var öldü galiba aşırı iyi mesela dinleyince bu khontkar mı lan diyosunBleedat skrt skrt sıhh ööööv redkiis
Olabilir trap seviosundur
biliyorum ama drill olarak sadece keskin i başarılı buluyorumKuşağına hoş gelsin diyorsun o zaman drill de dinle
Türkçe hatta çoğu yabancı drilli dinlemiyorumİ
biliyorum ama drill olarak sadece keskin i başarılı buluyorum
Türkçe hatta çoğu yabancı drilli dinlemiyorum
Türkçeler anlamı bana çok saçma geliyor o yüzden bilmiyorum
Bana göre salamaleküm alekümsalam diye şarkı yapan kişiler
Çoğu rapçinin eski şarkısı çok iyi sadece şimdi orda değer görmeyip trap,mumble veya türevlerinde gördüğü için o tarz yapıorşunu bir dinlermisin knk baya şaşırcan
Aynen ama khontkar 2009 dan beri trap yapıyoÇoğu rapçinin eski şarkısı çok iyi sadece şimdi orda değer görmeyip trap,mumble veya türevlerinde gördüğü için o tarz yapıor
Mesela hoşuma gitti buradaki yeri şarkıda güzelAynen ama khontkar 2009 dan beri trap yapıyo
Ben drill olarak reckol,cakal a bayılıyorum : ))))Ceza sagopa