En sevdiğiniz Türk rapçi(ler)?

Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta, cevaplarsanız sevinirim.
Benim: Hidra, Şehinşah
goat şehinşah
hidra ve hayki ye de bayılırım ,
her ne kadar abartıldığını düşünsemde contra yı severim
allame joker graldır
goat demişken gelip bana üstadları demeyin adamlar adı üstünde üstat yani ceza sagopa fuat fuchs bunları ayrı tuttum

Sagopa , fuchs, kayra, kodes kahra , da poet , ceza, intizam , çağrı sinci, sorgu, saian , karaçalı , allame , joker , mirac ....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sagopa , fuchs, kayra, kodes kahra , da poet , ceza, intizam , çağrı sinci, sorgu, saian , karaçalı , allame , joker , mirac ....
Ek olarak tabii defkhan

Ceza ve Contra

Genel olarak hepsini dinliyorum ve seviyorum ama en önemli iki isim benim için sansar salvo ve saian.

Sagopa ve Ceza ara sırada olsa Eski Norm'u dinlerim

:D knk öyle tarz mı olur şarkı 3 dk ise 2dk si para ot içki anlatılıyor kalan 1 dk biz gangstayız falan filan rap dediğin adam gibi bişi anlatır ayrıca 5 yıldır rap dinliyorum knkm ilk dinlediğim şarkı burası dünya idi hatta :D khont rapçi değil aksini idda eden ağır khont fanboyudur forumda olmasak bi benzetme yapacaktım ama uyarı veya ban yerim kesin.
Kendisi işin aslını bilen ''müzisyendir'' sağlam lirikli parçaları da mevcuttur. 2 şarkısını dinleyip rapçi değil takısı yapıştıramazsın :d

Hangisi iyi bir şarkı çıkarırsa onu dinlerim. Ama şuan:
Şehinşah
Hidra
Ceg

Taklidini yapabildiğim tek kişi massaka o yüzden seviyorum ama hiçbir şarkısını dinlemedim :D

Geri