Neler Yeni

En Sevdiğiniz Türk Yeni Okul Rapçi ?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
abi bir kere bu iş için gecesini gündüzüne katmış çabalamış adamlar bu kadar ekmeğini yiyemedi benim garibime giden taraf o. Kimsenin malında gözümüz yok ama ortada haksızlık var gibi
Anlam veremiyorum, eğleniyoruz falan diyorlar ama bu iticilikle bu kotu performansla nasıl eğleniyorlar merak ediyorum konusan para bunlar değil. Sahne performanslarini da gördük 😃😃

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Anlam veremiyorum, eğleniyoruz falan diyorlar ama bu iticilikle bu kotu performansla nasıl eğleniyorlar merak ediyorum konusan para bunlar değil. Sahne performanslarini da gördük 😃😃
hocam sahne performansı falan yok adamlar dinlemeye geliyor basbaya. Ben anlamadım onlar mı söyleyecek biz mi diye

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
hocam sahne performansı falan yok adamlar dinlemeye geliyor basbaya. Ben anlamadım onlar mı söyleyecek biz mi diye
Aaa oynanıyo' final
Babalar firar
Aaa saat 200 milyar
Kuruyo'lar komplo
Kankam sürer motor
Piyasa bi' orman ama babada var rambo
Ben bittim bu sözlere 😀😀

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu Fredd bayağı iyiymiş, İmpala ft.'i haricinde hiç dinlememiştim. Konuda adını geçirenlere teşekkürler.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Moti demeyen rap bilmiyordur değil de çakal batuflex lvbel uzi diyenler rap bilmiyordur diyelim 😀 zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu adamların yaptığı da saygı duyulacak türden değil
Uzi biraz iyi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma bir yorum. Kim neyi seviyorsa onu dinler ben Motiveye en iyi yeni okul demedim diye rap bilmiyor mu oluyorum ?
Bu yorum adamı sevdiğimi gösterir ki bence en iyisi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Canbay wolker başka da bilmiyorum.

Bence de çok anlamlı ve güzel bir şarkı beğenmene sevindim. Anlamlı olmasının sebebi ölen kardeşleri Vio için yazılması :(

Zaten bu şarkı Joker'e diss aslında. Bu şarkının beati mahalle arkadaşına sahipmiş ama adamın ne instagramı ne bir sosyal medya hesabı var. Gizli bir eleman anlayacağın. Zgt şarkısının beatini de p yapmıştı sanırsam ve dincynin yaptığı her beati övüyorlar motivenin şarkılarında.

işte dediğim gibi bence eski motive yeni motiveye takla attırır
Teşekkürler hocam ben de kime yazıldığını merak edip araştırmıştım fakat bulamamıştım. :)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Baneva'dan başka adam gibi newschool rapçi bilmiyorum. 5-6 sene önce free beatlerin üstüne yazdığım şarkılardan daha kötü lirikalite yeteneğine sahip bebeler bana göre rapçi olamazlar.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Hasan
Baneva'dan başka adam gibi newschool rapçi bilmiyorum. 5-6 sene önce free beatlerin üstüne yazdığım şarkılardan daha kötü lirikalite yeteneğine sahip bebeler bana göre rapçi olamazlar.
bencede dostum 👍🏿
IMG_20220730_233054.jpg

Ekler

• Screenshot_2022-07-30-23-28-57-789_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2022-07-30-23-28-57-789_com.spotify.music.jpg
    400.7 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler