Neler Yeni

En Sevdiğiniz Türk Yeni Okul Rapçi ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
herkes eski okul rap dinlerse yeni okul nasıl gelişicek ?
çakal, level gibi sanatçılara siz rapçi diyorsanız hiç tartışmam. Bunlar benim için sanatçı bile değildir 20 yaşında velet hepsi, bunlardan mı geliştirmesini bekleyim. Hidra'ya Joker'e bıdı bıdı rap yapıyor diyen kişiler bunlar ve hiçbir zaman her anlamda bunlara yaklaşabilecek isimler değil.

Motive, uz1, chef bi yine yazabilen kişiler, bunlar için söylemim geçerli değil. Bunları dinleyen biri olarak sahnede 2 şarkı bile söylemediklerini de söylemek lazım. Konserde kayıt dinleteceksen neden konser yapıyorsun? Sanatçılık sadece stüdyoda olmuyor.

Yeni nesilin çoğu çöp kusura bakmayın.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
herkes eski okul rap dinlerse yeni okul nasıl gelişicek ?
Zaten yakında gelişecek bir kültür olmicak. Bu dönem muhabbetleri de bitti neredeyse. Artık herkes dinlenmesi için şarkı yapıyor. Benim gözümde hiçbir news. hiphop kültürünü yansıtacak seviyede değil. Geçen yıla kadar Moti derdim ama bence o da bozdu.
Neyse Allame dinlemeye devam 🤟

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
Canbay wolker, baneva, chef bi, oldg, ve en iyisi impala. Şu piyasada yeni okulu falan bırak en iyi Türkçe rapçiler arasındadır.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yeni nesilin çoğu çöp kusura bakmayın.
Çoğu değil hepsi. Ben daha hiç konserinde playbacksiz şarkı söyleyebilen, acepalle atabilen, robot olmayı bırakmış news görmedim. (şarkılarını ezbere bilmek bile başarı sayılcak yakında)

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
Canbay wolker, baneva, chef bi, oldg, ve en iyisi impala. Şu piyasada yeni okulu falan bırak en iyi Türkçe rapçiler arasındadır.
Gerçi çok da yeni okul değil. Gerçi Benim bildiğim kadarıyla 2000 sonrası yeni okul diye kabul ediliyor ama türkiyede nasıl olur bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Sadece banevayı beğeniyorum. Newschoolların geneli bok gibi gerçekten keşke silinip gitseler.

FurkanIIy

80+ Bronze
Sadece banevayı beğeniyorum. Newschoolların geneli bok gibi gerçekten keşke silinip gitseler.
Genelleme yapma hocam, gayet sağlam rapçiler var. Eğer isim verecek olursam. Old G, Şam, Kardiyak, Motive, Chef bi, eğer yaşasaydı Vio. Bu saydıklarım iyi işler yapıyorlar bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Genelleme yapma hocam, gayet sağlam rapçiler var. Eğer isim verecek olursam. Old G, Şam, Kardiyak, Motive, Chef bi, eğer yaşasaydı Vio. Bu saydıklarım iyi işler yapıyorlar bence.
Sadece motive lirikalite olarak iyi diğerlerini beğenmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom